EUR: 323,38 Ft
CHF: 287,29 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Belföld

Bővült a leggazdagabb magyarok listája

Bár az első helyen ebben az évben is Csányi Sándor áll, némi változás történt a leggazdagabb magyarok listájában.

A Napi.hu oldalán megjelent A 100 leggazdagabb 2017-as listájára hét új ember is felkerült.


Jelentősen megnőtt tavaly a 100 leggazdagabb magyar vagyona. 2016-ban újabb 60 milliárddal, 260 milliárd forintra gyarapította vagyonát Csányi Sándor, így 2011 óta egymás után hetedszer lett a leggazdagabb magyar – derül ki a Napi.hu kiadásában idén immár tizenhatodik alkalommal megjelenő A 100 leggazdagabb című kiadványból.

A második helyre az OTP Bank első embere Bige László, a Nitrogénművek Zrt. tulajdonosa került, 200 milliárd forinttal. A harmadik helyre pedig – három év után újra – az online erotikus szolgáltatásokból meggazdagodott Gattyán György került, akinek vagyona 2016-ban 180 milliárd forintra nőtt.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Ellenzéki képviselők élhettek vissza pozíciójukkal

  Ellenzéki képviselők élhettek vissza pozíciójukkal

  Az Alapjogokért Központ igazgatójának hétfői kommentárja szerint az Országgyűlés épületében “botrányt okozó” ellenzéki képviselők az “MTVA-székházban tanúsított vélhetően jogellenes magatartásukkal” visszaélhettek pozíciójukkal.

 • Az Irka gyermeklap megtartó erő a kárpátaljai magyarságnak

  Az Irka gyermeklap megtartó erő a kárpátaljai magyarságnak

  A 25 éve megjelenő Irka című gyermeklapon magyarok nemzedékei nőttek fel Kárpátalján, ezért az fontos megtartó erőt jelent a közösség számára – jelentette ki Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár hétfőn Beregszászon a gyermekkiadvány negyedszázados évfordulós ünnepségén.

 • Spanyolország fontos szövetségese Magyarországnak

  Spanyolország fontos szövetségese Magyarországnak

  Spanyolország fontos partnere Magyarországnak, hiszen mindkét állam tagja ugyanannak a politikai, illetve védelmi szövetségnek: az Európai Uniónak (EU), valamint az Észak-atlanti Szerződés Szervezetének (NATO) – jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón, miután hivatalában fogadta Josep Borrellt, Spanyolország külügy-, európai uniós és együttműködési miniszterét.