EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Egyéb I.kerület

Bringával közlekedjünk Buda és Pest között!

Több mint tízezren vettek részt az I Bike Budapesten, a Magyar Kerékpárosklub által szervezett örömbringázáson, amellyel a kerékpárutak korszerűsítésének szükségessége mellett a felújítás előtt álló Lánchíd átjárhatóságának megoldására is felhívták a figyelmet.

A szervezők meghirdették az első Bringás Rekord Hetet, amelynek keretében cégek, közösségek, iskolák, hivatalok segítségével szeretnének még több embert kerékpárra ültetni, valamint kiakasztani a budapesti bicikliszámlálókat. A részletekről a Magyar Kerékpárosklub honlapján tájékozódhatnak a csatlakozni szándékozók.

Az I Bike biciklis felvonulásból a legkisebbek sem maradtak ki (Fotó: Máté Krisztián)

Mindenféle méretű kerekeken gurultak a résztvevők (Fotó: Máté Krisztián)

 

Itt tekert az egész család (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.