EUR: 323,04 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Egyéb XXI.kerület

Bronzot hoztak a csepeli öttusázók

A Csepeli Öttusa és Vízi Sport Egyesület fiúcsapata és Simon Sarolta is bronzérmet szerzett a Diapolo Junior Országos Bajnokság és Gérecz Attila Emlékversenyen.

– A KSI és a Honvéd mögött sikerült megszereznünk a bronzérmet, mindhárom fiú – Mikó Domonkos, Pataki Balázs és Brázda Gábor – jól szerepelt, különösen jól sikerült a lovaglás a nehéz pályán, ahol jó néhányan elvéreztek, de a mieinknek sikerült végrehajtaniuk a feladatokat. Az úszásra sem lehetett panasz, mert Balázs és Gábor is egyéni legjobbja körüli időt úszott, a vívószámban mindegyikük pluszban teljesített, tehát azzal sem lehetünk elégedetlenek, a kombi pedig a lehető legjobban sikerült – újságolta Pataki Zoltán, az egyesület elnöke.


Simon Saci a dobogó harmadik fokán

A csepeli fiúk után a lányok mezőnyében is örülhettünk éremnek. A Csepeli Öttusa és Vízi Sport Egyesület üdvöskéje, Simon Sarolta sérülése utáni első versenyét követően a kombinált számot megnyerve állhatott fel a dobogó harmadik fokára.

A bronzos csepeli fiúk

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.