EUR: 322,76 Ft
CHF: 285,76 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Extra

Brutális smink nélkül Marilyn Manson!

Marilyn Manson megmutatja smink nélküli arcát vagy épp zavaros videókat tölt fel – nehéz eldönteni, hogy a zenész instagram oldala nevetséges vagy épp ijesztő, de hozzá illően mindenképpen megdöbbentő.

Hamarosan a Budapest Park fellépője lesz a világ egyik legmegosztóbb zenésze, Marilyn Manson. Az énekes ellen régen még Katy Perry is tüntetett a családjával, “Találd meg Istent” feliratú transzparensekkel. A Sátán Első Egyházának alapítója 1994-ben jelképes és névleges papjává avatta. Szerinte a mennyország olyan lehet, mint egy börtön és úgy gondolja, hogy a pokolban valószínűleg jobb italok is vannak és neki ott valami jól menő állása lenne.


Day one of The End Times.

A post shared by Marilyn Manson (@marilynmanson) on

Thanks to all my friends and the birthday gifts and wishes. I'll return the favor very soon with SAY10.

A post shared by Marilyn Manson (@marilynmanson) on

Should Dinley circumcise Sebastian?

A post shared by Marilyn Manson (@marilynmanson) on

Kapcsolódó Cikkek

 • Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  A Csak show és más semmi szereplője, Köllő Babett hétről hétre megmutatja szexi oldalát a TV2 színpadán. A Feleségek luxuskivitelbenből megismert színésznő természetesen rengeteg bókot kap, ő azonban korántsem elégedett az alakjával.

 • Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea egy bájos és törékeny nő, akit a munkájából fakadóan mégis gyakran láthatunk férfias szerepben. Saját producerirodát vezet, ahol olykor bizony keményen rá kell csapnia az asztalra.

 • Varga Viktor temetésen kezdte

  Varga Viktor temetésen kezdte

  Fest, szobrászkodik, zenél, a napokban viszont idejének nagy részét a próbateremben tölti. Ezúttal nem koncertre, hanem egy színpadi szuperprodukcióra készül Varga Viktor, aki az Álomutazó című mesemusicalben Reklám Marcit alakítja és három dalt is énekel Radics Gigivel közösen.