EUR: 322,45 Ft
CHF: 281,94 Ft
2018. október 18., csütörtök
Lukács

Belföld

Bucsek Gábor: a rendőri munka elismertségének legnagyobb fokmérője a lakosság elismerése

A rendőri munka elismertségének legnagyobb fokmérője a lakosság elismerése – mondta Bucsek Gábor, Budapest rendőrfőkapitánya a VII. országos rendőr- és tűzoltó nap megnyitóján szombaton Budapesten, a Városligetben.

A vezérőrnagy hangsúlyozta: a katasztrófavédelemmel közösen rendezett rendőr- és tűzoltó napon együtt ünnepelnek azokkal az emberekkel, akiknek a biztonságáért dolgoznak nap mint nap és akiknek a visszajelzéseiből kitűnik, hogy a közbiztonság fenntartása érdekében tett erőfeszítéseik nem hiábavalóak.


Varga Ferenc, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetője az esemény megnyitóján arról beszélt: immár hagyományossá vált rendezvényükkel megmutathatják, hogy nem csak a hétköznapok során dolgoznak együtt a szervezetek, hanem együtt is ünnepelnek. Kitért arra is, hogy múlt év óta a megyei ügyeletek közös objektumokban működnek, és csak a fővárosban tavaly 5 ezer esetben dolgoztak együtt a rendőrök és a tűzoltók.

Kapcsolódó Cikkek

 • A csok hatékonyabb a lakáskasszáknál

  A csok hatékonyabb a lakáskasszáknál

  A csok (családi otthonteremtési kedvezmény) jól működő rendszer, hatékonyabb a lakáskasszáknál – mondta a kormányszóvivő az M1 aktuális csatorna szerda esti műsorában.

 • Tömegek a Gerecse Kapujánál

  Tömegek a Gerecse Kapujánál

  A szép őszi időnek is köszönhető, hogy a szabadidős programokat kedvelők szívesen keresik fel a térség új turisztikai központját, az augusztusban átadott Gerecse Kapuját és környékét.

 • Mák Kata: Hálás vagyok a sorsnak, hogy édesanya lehetek

  Mák Kata: Hálás vagyok a sorsnak, hogy édesanya lehetek

  Mák Kata nevéhez híven mindig is hitt a fortuna erejében, hiszen az élet olyan lehetőségeket sodort elé, amik által elérte az álmait. A SzerencseSzombat háziasszonya leginkább azért hálás a sorsnak, hogy hamarosan megszületik első gyermeke, akinek már most a kistestvért terveznek párjával.