2017. november 22., szerda
Cecília

Belföld

Bucsek Gábor: a rendőri munka elismertségének legnagyobb fokmérője a lakosság elismerése

A rendőri munka elismertségének legnagyobb fokmérője a lakosság elismerése – mondta Bucsek Gábor, Budapest rendőrfőkapitánya a VII. országos rendőr- és tűzoltó nap megnyitóján szombaton Budapesten, a Városligetben.

A vezérőrnagy hangsúlyozta: a katasztrófavédelemmel közösen rendezett rendőr- és tűzoltó napon együtt ünnepelnek azokkal az emberekkel, akiknek a biztonságáért dolgoznak nap mint nap és akiknek a visszajelzéseiből kitűnik, hogy a közbiztonság fenntartása érdekében tett erőfeszítéseik nem hiábavalóak.


Varga Ferenc, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetője az esemény megnyitóján arról beszélt: immár hagyományossá vált rendezvényükkel megmutathatják, hogy nem csak a hétköznapok során dolgoznak együtt a szervezetek, hanem együtt is ünnepelnek. Kitért arra is, hogy múlt év óta a megyei ügyeletek közös objektumokban működnek, és csak a fővárosban tavaly 5 ezer esetben dolgoztak együtt a rendőrök és a tűzoltók.

Kapcsolódó Cikkek

  • Zagyva tagadja a zsidózást

    Zagyva tagadja a zsidózást

    Rágalomnak tartja és visszautasítja az antiszemitizmus emlegetését Zagyva György Gyula annak a rádiófelvételnek a kapcsán, amiről a Lokál is beszámolt. A Mandiner írta meg elsőként, hogy a holokauszton nevetgélt és viccelődött társaival együtt a Jobbik volt parlamenti képviselője, akiről tegnap egy újabb kínos hangfelvétel került nyilvánosságra.

  • Tableteket tesztelnek a légi mentők

    Tableteket tesztelnek a légi mentők

    Negyven táblagépet szerzett be a Magyar Légimentő Nonprofit Kft., így elkezdhető a papíralapú dokumentáció kiváltása a légimentő-bázisokon – közölte a szervezet kedden az MTI-vel.