2018. december 14., péntek
Szilárda

Egyéb

Bűnözők és túszdráma az AXN-en

Hamisítatlan túszdráma, gátlástalan bűnözők, kegyetlen sorozatgyilkosok és valódi hősök az AXN műsorán. Április 4-én, Magyarországon eddig még soha nem látott részekkel tér vissza a kultikus, amerikai krimisorozat, a Gyilkos elmék 12. évada, valamint országos tévépremierként érkezik a Váltságdíj című akció-krimisorozat, az X-akták producerétől.

Április 4-én, Magyarországon eddig még soha nem látott részekkel tér vissza a kultikus, amerikai krimisorozat; a Gyilkos elmék (Criminal Minds) 12. évada. A hosszú évek óta töretlen népszerűségnek örvendő sorozatban az FBI Viselkedéskutató Egységének legveszélyesebb ügyeibe nyerünk betekintést. A csapat elsőszámú feladata, hogy a világ leggátlástalanabb bűnözőinek és legkönyörtelenebb gyilkosainak minden gondolatatát megismerjék és megakadályozzák kegyetlen tetteik végrehajtását.  Az új évad rengeteg titkot és izgalmat hoz a rajongóknak, szinte az összes közönségkedvenc karakter visszatér az új szériában. Az első epizódban az újoncként csatlakozott Luke Alvez (Adam Rodriguez) ügynökkel máris 13 börtönből megszökött sorozatgyilkos nyomába eredünk.


Fotó: AXN

Ezt követően, szintén országos tévépremierként érkezik a Váltságdíj (Ransom) című akció-krimisorozat, amit Frank Spotnitz, az X-akták és a Crossing Lines – Határtalanul producere jegyez. A történet középpontjában a sokat tapasztalt bűnügyi tárgyaló, Eric Beaumont (Luke Roberts) áll, aki társával (Sarah Greene) életveszélyes krízishelyzeteket old meg. A színésznővel a Lokál exkluzív interjút is készített, amit jövő héten olvashatnak.

Luke Roberts korábban olyan nemzetközi sikerekben játszott, mint a Fekete vitorlák és a Trónok harca, míg Sarah Greene a Downton Abbey és a Londoni rémtörténetek című sorozatokban bizonyított. Főhősünk mindenkinél jobban ismeri az emberrablók és bűnözők észjárását, így a legösszetettebb túsztárgyalások során is sikerrel jár és olyan áldozatok életét is meg tudja menteni, amire senki más nem lenne képes. Csapatával beutazza az egész világot, hogy segítséget nyújtsanak válsághelyzetbe jutott multinacionális cégeknek, a kormánynak vagy épp a kormány ügynökségeinek. A történet Laurent Combalbert, hivatásos túsztárgyaló élete és munkássága alapján készült, akit szakmájában a világ legjobbjaként tartanak számon.


Április 4-től Gyilkos elmék 12. évad premier minden kedden 21:00-kor, majd Váltságdíj országos tévépremier 22:00-kor az AXN műsorán!

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.