2018. július 21., szombat
Dániel, Daniella

Extra

Christian Bale lesz Dick Cheney!

Christian Bale alakítja Dick Cheneyt az egykori amerikai alelnökről szóló életrajzi filmben, amelynek forgatókönyvírója és rendezője Adam McKay.

Bale, aki együtt dolgozott McKayjel a legjobb adaptált forgatókönyv kategóriában 2016-ban Oscar-díjat nyert A nagy dobás című filmben, az AP amerikai hírügynökségnek erősítette meg, hogy csatlakozott az egyelőre cím nélküli film stábjához.


A nagy dobáshoz hasonlóan “Adam képes volt egy olyan történet megragadni, amelytől a legtöbb ember önkívületbe esik, ha meghallja. Képes arra, hogy kompromisszumok nélkül meglepő, szórakoztató és intelligens filmet készítsen, ennek a nagymestere – mondta Bale McKay forgatókönyvéről.

A filmben Bale partnere lesz Steve Carell, akivel együtt játszott A nagy dobásban. Carell Donald Rumsfeld volt védelmi miniszter szerepét alakítja. Amy Adams játssza Lynne Cheneyt, a volt alelnök feleségét.

A nagy dobáshoz hasonlóan ennek a filmnek is Brad Pitt Plan B Enterteinment cége lesz a producere. A film forgatása szeptemberben kezdődik, a Paramount Picture lesz várhatóan a forgalmazó.

Christain Bale-t tavaly a legjobb férfi mellékszereplő kategóriában jelölték Oscar-díjra A nagy dobásban nyújtott alakításáért. Előtte a 2010-ben bemutatott A harcos című film főszerepéért megkapta az Oscar-díjat.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ekkora a magánvagyona II. Erzsébetnek

  Ekkora a magánvagyona II. Erzsébetnek

  A brit uralkodó magánvagyonának nettó értéke 2,9 százalékkal 533,8 millió fontra nőtt 2017-18-ban – derült ki a brit korona vagyonportfolióját kezelő Duchy of Lancaster éves jelentéséből, amelyet pénteken hoztak nyilvánosságra Londonban.

 • Kirúgták A galaxis őrzői 3. rendezőjét

  Kirúgták A galaxis őrzői 3. rendezőjét

  Kirúgta a Disney James Gunnt, A galaxis őrzői vol. 3. rendezőjét, miután napvilágra kerültek olyan régi Twitter-bejegyzései, amelyekben a pedofíliával és a nemi erőszakkal viccelődött.

 • Székhelyi József: Szorítsatok értem!

  Székhelyi József: Szorítsatok értem!

  Székhelyi Józsefet szerdán megoperálták. A színész orvosai hetekkel ezelőtt ugyanis áttéteket találtak a színész szervezetében, noha korábban úgy tűnt, jobban van és legyőzi a tüdőrákot.