2018. március 20., kedd
Klaudia,

Extra

Christian Bale lesz Dick Cheney!

Christian Bale alakítja Dick Cheneyt az egykori amerikai alelnökről szóló életrajzi filmben, amelynek forgatókönyvírója és rendezője Adam McKay.

Bale, aki együtt dolgozott McKayjel a legjobb adaptált forgatókönyv kategóriában 2016-ban Oscar-díjat nyert A nagy dobás című filmben, az AP amerikai hírügynökségnek erősítette meg, hogy csatlakozott az egyelőre cím nélküli film stábjához.


A nagy dobáshoz hasonlóan “Adam képes volt egy olyan történet megragadni, amelytől a legtöbb ember önkívületbe esik, ha meghallja. Képes arra, hogy kompromisszumok nélkül meglepő, szórakoztató és intelligens filmet készítsen, ennek a nagymestere – mondta Bale McKay forgatókönyvéről.

A filmben Bale partnere lesz Steve Carell, akivel együtt játszott A nagy dobásban. Carell Donald Rumsfeld volt védelmi miniszter szerepét alakítja. Amy Adams játssza Lynne Cheneyt, a volt alelnök feleségét.

A nagy dobáshoz hasonlóan ennek a filmnek is Brad Pitt Plan B Enterteinment cége lesz a producere. A film forgatása szeptemberben kezdődik, a Paramount Picture lesz várhatóan a forgalmazó.

Christain Bale-t tavaly a legjobb férfi mellékszereplő kategóriában jelölték Oscar-díjra A nagy dobásban nyújtott alakításáért. Előtte a 2010-ben bemutatott A harcos című film főszerepéért megkapta az Oscar-díjat.

Kapcsolódó Cikkek

 • Lagzi Lajcsi: A gyerekeim miattam lesznek jogászok

  Lagzi Lajcsi: A gyerekeim miattam lesznek jogászok

  Lagzi Lajcsit és családját mérhetetlenül megviselte az a 125 nap, amit rács mögött kellett töltenie 2015-ben. Lajcsi gyermekei pedig azóta még jobban féltik apjukat, éppen ezért, nagyfia és lánya, Bogi úgy döntöttek, a jogi pályát fogják választani.

 • Angelina Jolie exférje hasonmásával randizik

  Angelina Jolie exférje hasonmásával randizik

  Angelina Jolie lassan két éve külön él Brad Pittől, de azóta se tudott továbblépni exférjén, egészen mostanáig. A színésznő barátai szerint az elmúlt hetekben kilenc évvel fiatalabb kollégájával Garrett Hedlund-dal levelezget és már egy romantikus vacsorán is túl vannak.

 • Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

  Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

  Papadimitriu Athina élete örökre megváltozott, amikor 23 éves öccsét tragikus hirtelenséggel elvesztette. A színésznő szerette jelenlétét a mai napig érzi, és az idő során egy olyan technikát is megtanult, amellyel képes mások testét és lelkét is meggyógyítani.