2020. június 05., péntek
Fatime, Fatima

Belföld

Ciki: szexoldalra mutatott a Soros-szervezet honlapja

A Tűzfalcsoport blog szúrta ki, hogy a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) nevű, Soros György által pénzelt szervezet honlapján a nemzetközi kapcsolatok menüpont linkjei között egy japán szexoldalra is el lehetett jutni. A múlt idő oka, hogy a TASZ-nál jó élmunkásként a hétvégén sem pihennek és gyorsan javították a linket.

A TASZ honlapjának felületes olvasgatása során tájékozódhatunk a szokásos emberi jogi, szépelgő handabanda által kijelölt értelmezési keret aktualitásairól: szorongatott civilekről, iszlamofóbiáról, csillogó szemű migránsokról. A honlapon elmerülve azonban igazán érdekes dolgokra is bukkanhatunk – írja a blog.


Látogatásukkor a nemzetközi kapcsolatok menü alatt futó Eurasian Harm Reduction Network nevezetű alpontra kattintva ugyanis a www.ceehrn.org nevű, japán nyelvű oldalra juthattak a Soros György hazai élharcaosai iránt érdeklődők. A blog megjegyzi, hogy az ingyenes fordítószolgáltatások segítségével hamar kiderült: orgiákról és egyéb szexuális kalandozásokról szól az oldal.

Ahogy említettük, a TASZ azóta javította a linket, de a Tűzfalcsoport néhány képernyőmentéssel archiválta a ciki hibát.

Kapcsolódó Cikkek