2018. október 18., csütörtök
Lukács

Extra

Divattervezőnek áll Mihalik Enikő

Mihalik Enikő szakmai sikerei 15 éve töretlenek. A magyar szupermodell a leghíresebb divatházak kifutóin vonult végig, a világ legismertebb magazinjainak címlapján pózolt, most azonban úgy döntött, hogy belevág a divattervezésbe is.

Fotó: insagram

Mihalik Enikőt egy békéscsabai áruházban szólították le 15 évesen, külseje alapján ugyanis alkalmasnak találták a modellszakmára. Innen egészen New Yorkig jutott, ahol milliók álmát váltotta valóra, de mint mondja, a modellkedés nem csak a csillogásról és a fényűzésről szól. A magyar szupermodell és menedzsere, Kajdi Csaba csütörtök reggel a Mokka vendége volt, ahol új terveiről és a kifutók világának lelki megpróbáltatásairól is mesélt. – Én mindig azt mondom, hogy a modellszakmának nem a fizikai része nehéz, hanem az érzelmi és a lelki megterhelés – kezdte Enikő. – Az, hogy egy fiatal lány kikerül egyedül egy másik világba, más országba, nagyon nehéz. Amikor én elkezdtem, még nem voltak okostelefonok, egy térképpel a kezemben kellett boldogulni. Heti 100 euró zsebpénzzel (31 ezer forint) jártam húsz, harminc castingra, ebből láttam el magam. Az ember nagyon hamar felnő ilyen helyzetben, megtanul magabiztos lenni, muszáj, különben elkallódunk – mesélt Mihalik Enikő a kezdeti nehézségekről. A szupermodell ma már a leghíresebb divatházak kifutóin vonul végig, a világ legismertebb magazinjainak címlapján pózol, emellett azonban fontosnak tartja, hogy bebiztosítsa a jövőjét, ezért úgy döntött, hogy saját kollekciót dob piacra. – 15 évesen kezdtem a pályát, azaz 15 éves karrier van mögöttem, most leszek harminc. Egy magyar márkával közösen szeretnék egy saját kollekciót megalkotni. Olyan nőknek fogok ruhát tervezni, akik szeretik a színeket, vagányak, szexisek, magabiztosak, akik meg merik mutatni az alakjukat, akiket nem zavar, ha megnézik őket – mondta Enikő, aki csupán egy gyors látogatásra érkezett Magyarországra, ugyanis tíz nap múlva ismét külföldre szólítják kötelezettségei.


 

Fotó: playboy

Kapcsolódó Cikkek

 • Szandi: Anyu álmát váltottam valóra

  Szandi: Anyu álmát váltottam valóra

  Szandi és Vastag Csaba óriási bravúrt hajtottak végre a TV2 Csak show és más semmi című műsorában, mikor légtornász mutatványukkal megnyerték az első adást.

 • Dakota szexi hassal cáfolja a terhességet

  Dakota szexi hassal cáfolja a terhességet

  Nemrég arról írtak a lapok, hogy az „…ötven árnyalata”-filmek sztárja, Dakota Johnson és kedvese, a Coldplay frontembere, Chris Martin első gyermeküket várják. Nemrég az énekes házánál rózsaszín és kék lufikat fotóztak, és a fotósok azt hitték, hogy babaváró parti volt, de állítólag csak Dakota születésnapját ünnepelték.

 • Humorral üti el a változókort Szulák Andrea

  Humorral üti el a változókort Szulák Andrea

  Szulák Andrea 3 évvel ezelőtt vált el gyermeke édesapjától, s azóta főleg kislányára, Rozinára, és a munkájára koncentrál, azon belül is kiváltképp a Menopauza című musicialre.

 • Elítélték Van Damme fiát

  Elítélték Van Damme fiát

  Ötvennyolcadik születésnapját ünnepli Jean-Claude Van Damme, a terpeszéről is híres akciósztár azonban nem felhőtlenül boldog. 22 éves fia, Nicholas Van Varenberg ugyanis nemrég 18 hónap felfüggesztett büntetést kapott.