EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Egyéb XXIII.kerület

Dragóner belevetette magát az új munkába

Ahogy az korábban már tudott volt, Dragóner Attila váltotta Szűcs Mihályt a Soroksár labdarúgócsapatának klubigazgatói posztján április elején.

Gyepes Gábor jövőre akár újra az NB I-ben szerepelhet

− Az elmúlt hetekben Szűcs Misi igyekezett bevezetni a klub életének részleteibe, minden segítséget megadott, hogy zökkenőmentesen történjen meg a váltás − nyilatkozta a klub honlapjának a korábbi válogatott labdarúgó, Dragóner Attila.


− Úgy érzem, ma már készen állok az önálló munkára. Természetesen nekem is megvannak a saját ötleteim, hogy ne törjön meg a klub elmúlt években tapasztalt folyamatos fejlődése. A napokban például megszületett a kormányzati döntés, hogy a tao-program további hat évig zöld utat kap, ennek kapcsán már meg is kezdtem a tárgyalásokat. Mivel a Ferencvárosnál éveken keresztül az utánpótlásban dolgoztam, talán érthető, hogy kiemelt figyelmet igyekszem fordítani Soroksáron is a fiatalok nevelésére. Pintér Tamás szakágvezetővel éppen ezért napi kapcsolatban vagyok, folyamatosan beszéljük át az aktuális teendőket.

A múlt héten ráadásul három kulcsjátékos is hosszabbított. A nyáron járt volna le Gyepes Gábor szerződése, aki azt egy évvel meghosszabbította. Két kölcsönben a klubnál lévő játékos, Huszák Tamás és Pál András is 2018-ig írt alá a sárga-feketékhez, a Ferencváros mindkettőjüket újra kölcsönadta Lucsánszky Tamás együttesének.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.