EUR: 323,31 Ft
CHF: 286,49 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Egyéb Veszprém

Egy este a szakmákért

Veszprémben is programokkal készültek a Szakmák Éjszakájára április 21-én. 

A Szakmák Éjszakája egy országos program, amelynek célja, hogy betekintést nyújtson az egyes szakmák működésébe, műhelytitkaiba, és ezáltal segítséget nyújtson a fiataloknak a pályaválasztásban.

Fotó: Domján Attila

A kezdeményezéshez a Veszprémi Szakképzési Centrum is csatlakozott, a megyeszékhely több iskolájában is várták az érdeklődőket péntek este, így a SÉF-ben, a Táncsicsban, a Jendrassik-Venesz iskolában, a Közgazdasági és Közigazgatási Szakgimnáziumban, valamint az Ipariban.

Fotó: Domján Attila

Kapcsolódó Cikkek

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.

 • Adózni kell az AIRBNB után

  Adózni kell az AIRBNB után

  Döntött a képviselő-testület: Józsefvárosban jövőre építményadót kell fizetni az AIRBNB-ként hasznosított lakások után.