EUR: 322,64 Ft
CHF: 286,61 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb Szolnok

Egy nap a gasztronómia jegyében

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében idén 12. alkalommal rendezték meg a Pelikán Kupát, melynek keretében belül szakács-, cukrász-, pincér- és baristaszakmában, felnőtt és tanuló kategóriákban mérhették össze tudásukat a versenyezni vágyók.

Az Aba-Novák Agórában megrendezett eseményen világbajnok mesterszakácsok és mestercukrászok is részt vettek, az érdeklődők pedig a gasztronómiai kiállításon, a bemutatókon és a különböző kóstolókon kívül szakmai előadásokat hallgathattak, illetve kézműves és artisztikai termékbemutatókat látogathattak meg.

Idén 12. alkalommal rendezték meg a Pelikán Kupát
Fotó: Svarsnig Judit

A résztvevők igazi gasztronómiai különlegességeket csodálhattak meg
Fotó: Svarsnig Judit

Fotó: Svarsnig Judit

Fotó: Svarsnig Judit

Fotó: Svarsnig Judit

Fotó: Svarsnig Judit

Fotó: Svarsnig Judit

Fotó: Svarsnig Judit

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.