EUR: 322,72 Ft
CHF: 286,69 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb XV.kerület

Egy nap az önvédelemért

Mint minden évben, az Újpalotai Sportegyesület idén is megrendezte a Palotai Küzdősport Fesztivált. A harcművészeti napon egymást érték az 50 perces edzések, amelyek között mindössze 10 perces pihenőket tartottak.

Az idei harcművészeti nap az önvédelemről szólt, és arról, hogy a különböző stílusok segítségével hogyan védhetjük meg magunkat. És volt kitől tanulni, hiszen az órákat tartó mesterek – Sztraka Mihály, Fodor Gábor, Marosi Péter, Ébend Gábor, Lovász Gábor, Mraznicza Róbert és Erdélyi Ferenc – mind saját stílusuk legjobbjai, akik még azt is megmutatták, hogyan lehet védekezni bot vagy épp kés ellen.


Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.