2018. március 17., szombat
Gertrúd, Patrik

Egyéb XV.kerület

Egy nap az önvédelemért

Mint minden évben, az Újpalotai Sportegyesület idén is megrendezte a Palotai Küzdősport Fesztivált. A harcművészeti napon egymást érték az 50 perces edzések, amelyek között mindössze 10 perces pihenőket tartottak.

Az idei harcművészeti nap az önvédelemről szólt, és arról, hogy a különböző stílusok segítségével hogyan védhetjük meg magunkat. És volt kitől tanulni, hiszen az órákat tartó mesterek – Sztraka Mihály, Fodor Gábor, Marosi Péter, Ébend Gábor, Lovász Gábor, Mraznicza Róbert és Erdélyi Ferenc – mind saját stílusuk legjobbjai, akik még azt is megmutatták, hogyan lehet védekezni bot vagy épp kés ellen.


Kapcsolódó Cikkek

 • Francia rekorder darab a csabai színpadon

  Francia rekorder darab a csabai színpadon

  Igazi világsiker premierjére készül a Békéscsabai Jókai Színház társulata. Bár a darabot csak április 6-tól láthatja a közönség, Seregi Zoltán színházigazgató már az évad kezdetekor ezt az előadást jelölte meg a talán legjobban várt alkotásként.

 • Kisdiákok nagy szavalása

  Kisdiákok nagy szavalása

  Harmincöt gyermek mérettette meg magát a kistérségi versmondóversenyen, amelyet már több éve a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola szervez meg.

 • Jön a Blues Brother show!

  Jön a Blues Brother show!

  Megtartották az olvasópróbáját a The Blues Brothers – The Hungarian show című produkciónak a Soproni Petőfi Színházban.