2018. december 14., péntek
Szilárda

Extra

Egyéjszakás kalandról énekel Lola és Benji

A közel tíz éves korkülönbség sem volt akadálya annak, hogy egy pikáns kalandba keveredjen egymással a két énekes. Az igazán meglepő talán az, hogy ezt a kapcsolatot Lola párja is örömmel fogadta.

Természetesen nincs szakításról szó az énekesnő és kedves között, de még csak egy furcsa szerelmi háromszögről sem. Lola és Benji egy új duett erejéig alkot egy párt, de mégis egy igen izgalmas témát fogalmaznak meg.


„Számomra ez a dal egy teljesen új korszak. Egy elég merész témához nyújtunk, ami mindig nagyon foglalkoztatja az embereket. Egy idősebb nő, fiatalabb férfi kapcsolat. A „Korhatáros” egy egyéjszakás kalandról szól. Ez a dal az én életemben és karrieremben egy hatalmas megújulást szimbolizál. Kedvesem, Bence mindenben támogat, kedveli Benjit is, így természetesen a téma pikánssága ellenére semmilyen féltékenység nem alakult ki, sőt örül is, hogy ennyire bátran nyúltunk ehhez a témához.” – jegyi meg Lola.

Lola és Benji

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!

 • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.