EUR: 323,01 Ft
CHF: 286,74 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb Salgótarján

Egzotikus állatkert

Nem mindennapi tárlatot rendeztek a salgótarjáni Apollo Centerben. A kitűnő családi programnak bizonyuló kisállat-kiállításon olyan különlegességeket láthattak az érdeklődők, mint a tarajos sül, az óriásteknős, a skorpió, különböző kígyófajták, köztük az albínó piton, de volt madárpók, csótányok és gekkók is. Az igazán bátrak pedig aligátort simogathattak.

Ilyen óriási, gyönyörű hüllőket láthattak a vállalkozó szellemű családok.
Fotó: Lehoczki-Gallai Gréta

A békésen pihengető teknőst mindenki megcsodálta. Fotó: Lehoczki-Gallai Gréta

Nagy sikert aratott a gyerekek körében a leopárd gekkó.Fotó: Lehoczki-Gallai Gréta

Aligátor-simogatás az Apollo Centerben. Fotó: Lehoczki-Gallai Gréta

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.