2018. december 14., péntek
Szilárda

Egyéb Dunaújváros

Elhúzták a mézes madzagot

Újabb fellépővel gazdagodott a DUDIK fesztivál kínálata. A dunaújvárosi minifesztivált június 15–18. között rendezik meg. Az már korábban eldőlt, hogy a közönség többek között a Wellhellót, a Fish!-t, és a 30Y-t is láthatja majd az Alsó-Duna-parton, a közelmúltban pedig szó szerint mézes madzagot húztak el a fesztiválozók előtt: a Honeybeast zenekar is felvette Facebook-eseményei közé a DUDIK-ot.  

A Honeybeast nem ismeretlen a dunaújvárosi közönség előtt: tavaly szeptemberben az egész Városháza teret megtöltötték az emberek Tarján Zsófia és zenekara fellépésén, februárban pedig a Galéria Jazz Klubban adtak telt házas koncertet. A Honeybeast a nyáron ismét Dunaújvárosban játszik: június 15-én a DUDIK fesztivál színpadán lépnek fel.


Az Így játszom című klip több mint 315 ezer megtekintésnél tart

A koncerten a jól ismert „slágerek” (Maradok, A legnagyobb hős, Egyedül, Bódottá) mellett minden bizonnyal felcsendülnek majd az új album, a Súlytalan dalai is, amelynek első „kislemeze” valósággal „berobbant” a Youtube-ra, hiszen az Így játszom című számhoz készült videó nézettsége mostanra meghaladja a háromszázezret, a Petőfi rádió toplistáján pedig a megjelenés után nem sokkal elfoglalta az első helyet. Ennek fényében minden bizonnyal a DUDIK közönsége is lelkesen fogadta a hírt, hogy június közepén élőben hallhatja a régi és új dalokat, és a zenekarral együtt énekelheti, hogy „Te vagy a legnagyobb hős a világon, én a királynőd és te a királyom…”

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.