2018. március 20., kedd
Klaudia,

Egyéb IV.kerület

Elismerés az anyakönyvvezetőnek

Keszthelyi Ilona évek óta oktat az egyetemen (fotó:ujpest.hu)

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem szenátusa címzetes egyetemi docens címet adományozott Keszthelyi Ilona anyakönyvvezetőnek.

Az indoklás szerint az újpesti Polgármesteri Hivatal anyakönyvi osztályának vezetője tudásával nagyban hozzájárult az anyakönyvi igazgatás fejlesztéséhez és egyetemi tananyagának megújításához. Külsős oktatóként közel egy évtizede oktat a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen, illetve a jogelőd intézményben. Oktatóként és vizsgáztatóként is magas színvonalon látja el a munkáját. Munka iránti alázata, segítőkészsége és elhivatottsága méltóvá teszi a címzetes egyetemi docens cím viselésére.

Kapcsolódó Cikkek

  • Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Igazi világsiker premierjére készül a Békéscsabai Jókai Színház társulata. Bár a darabot csak április 6-tól láthatja a közönség, Seregi Zoltán színházigazgató már az évad kezdetekor ezt az előadást jelölte meg a talán legjobban várt alkotásként.

  • Kisdiákok nagy szavalása

    Kisdiákok nagy szavalása

    Harmincöt gyermek mérettette meg magát a kistérségi versmondóversenyen, amelyet már több éve a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola szervez meg.