2018. július 21., szombat
Dániel, Daniella

Egyéb IV.kerület

Elismerés az anyakönyvvezetőnek

Keszthelyi Ilona évek óta oktat az egyetemen (fotó:ujpest.hu)

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem szenátusa címzetes egyetemi docens címet adományozott Keszthelyi Ilona anyakönyvvezetőnek.

Az indoklás szerint az újpesti Polgármesteri Hivatal anyakönyvi osztályának vezetője tudásával nagyban hozzájárult az anyakönyvi igazgatás fejlesztéséhez és egyetemi tananyagának megújításához. Külsős oktatóként közel egy évtizede oktat a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen, illetve a jogelőd intézményben. Oktatóként és vizsgáztatóként is magas színvonalon látja el a munkáját. Munka iránti alázata, segítőkészsége és elhivatottsága méltóvá teszi a címzetes egyetemi docens cím viselésére.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.