2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Extra

Elítélték a Miss Hungary volt szerelmét

Bertók Mariann nem ment el az ítélethirdetésre

Fegyveres rablásért első fokon tizennégy év fegyházra ítélték, illetve 39 millió forint vagyonelkobzásra és 10 millió forint perköltség megfizetésére kötelezték Pintér Richárdot, akit volt élettársa, a 2010-es Miss Hungary győztese, Bertók Mariann jelentett fel.

– Ártatlan vagyok, küzdök tovább az igazamért. Nem követtem el a rablásokat, a volt barátnőm bosszúból vallott ellenem, amiért elhagytam őt – mondta a Lokálnak Pintér Richárd.


Mint azt lapunk megírta, az egykori szépségkirálynő korábban részletes beismerő vallomást tett azzal kapcsolatban, hogy megfigyelőként feltérképezte a rablások helyszínét, illetve eltüntette a rablások során használt ruhákat. Ezért eleinte Bertókot is gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség, de a tárgyalásokon már csak tanúként volt jelen.

A bíró hosszú perceken keresztül sorolta Pintér Richárd bűnlajstromát, amit a férfi jelenlegi barátnője csukott szemmel, sírva hallgatott végig. A 2010-es Miss Hungary győztese nem ment el az ítélethirdetésre. A Lokálnak korábban megígérte, hogy nyilatkozik az üggyel kapcsolatban, de hiába kerestük többször is, nem vette fel a telefont.

Pintér Richárd első fokon 14 év fegyházra ítélték

Kapcsolódó Cikkek

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!

 • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.