2018. február 23., péntek
Alfréd

Extra

Eljegyezte kedvese Polyák Lillát!

Polyák Lilla igent mondott párjának, Gömöri András Máténak. A színésznő közösségi oldalán kürtölte világgá az örömhírt. A jegyespár jövőre tervezi a lagzit, a közös baba kérdése egyelőre nyitott kérdés náluk.

Gömöri András Máté és Polyák Lilla
Fotó: Mészáros Diána

Másfél éve, hogy véget ért a legendás színész páros, Polyák Lilla és Homonnay Zsolt tizenöt esztendeje tartó házassága. Bár többször is próbálták megmenteni kapcsolatukat, végül mindketten más oldalán találták meg a boldogságot. A színész a Budapesti Operettszínház egyik táncosnőjével, Lilla pedig a teátrum egyik színészével, a tizenhat évvel fiatalabb Gömöri András Mátéval alkot egy párt. Voltak, akik tiszavirág-életűnek jósolták a kapcsolatukat a nagy korkülönbség miatt, de az idő őket igazolta, és másfél év után immáron jegyben járnak.


– Hatalmas meglepetés volt számomra ez a leánykérés, mert Máté úgy szervezte meg az egészet, hogy én semmiről sem tudtam. Egy tavaszi fesztiválra készültünk, Lillafüredre, ahol persze nyoma sem volt semmilyen rendezvénynek. Sétálgattunk, majd leültünk a vízesésnél. Nagyon romantikus hely volt, Máté pedig egyszer csak letérdelt és megkérte a kezemet – osztotta meg a Lokállal a leánykérés pillanatait a színésznő, akinek gyermekei is be voltak avatva a tervbe.

– Nagyon szoros kötelék alakult ki Máté és a gyerekeim között, és nagyon szurkoltak nekünk, sőt tettestársak is voltak a történetben, ugyanis velem ellentétben ők hetek óta tudtak Máté tervéről, és titkot kellett tartaniuk. Lényegében mindenki összeesküdött ellenem – nevetett fel Lilla, aki lapunknak azt is elárulta, hogy leánykérés ide vagy oda, az esküvő és a babaprojekt is odébb van még.


– Még nem kezdtünk el beszélgetni az esküvőről, attól még nagyon távol vagyunk. Biztos, hogy nem az idén lesz, hiszen egy ilyen esemény megszervezése minimum féléves procedúra. A babakérdés is odébb van, persze a kérdés nyitott számomra – vallotta be Lilla, aki vőlegényével ellentétben nem szeretne nagy esküvőt, de bízik benne, hogy sikerül az elképzeléseiket összefésülniük.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Weinstein bocsánatot kért Meryl Streeptől és Jennifer Lawrence-től

  Weinstein bocsánatot kért Meryl Streeptől és Jennifer Lawrence-től

  Harvery Weinstein bocsánatot kért Meryl Streeptől és Jennifer Lawrence-től, akiknek kiragadott nyilatkozatrészleteivel a producert próbálták kedvezőbb színben feltüntetni ügyvédei az ellene indított csoportos szexuális zaklatási per elejtését kérvényező beadványukban.

 • New Yorkban vetítik Enyedi Ildikó díjesélyes filmjét

  New Yorkban vetítik Enyedi Ildikó díjesélyes filmjét

  Exkluzív vetítésen tekinthetik meg az amerikai filmakadémia tagjai Enyedi Ildikó Testről és lélekről című Oscar-esélyes filmjét vasárnap New Yorkban, a New York-i Balassi Intézet Magyar Kulturális Központ és a Netflix szervezésében – tájékoztatta az MTI-t Janzsó Viktor New York-i konzul.

 • Így nézett ki a szülés után Katherine Heigl

  Így nézett ki a szülés után Katherine Heigl

  Megmutatta terhesség utáni bikinis testét Katherine Heigl. A színésznő az első képet pár héttel, a másodikat egy évvel, az utolsót 14 hónappal kisfia, Joshua születése után készítette, ezzel is szerette volna felhívni a figyelmet arra, hogy gyerekvállalás után is lehet bomba alakja egy anyukának.