EUR: 323,59 Ft
CHF: 281,03 Ft
2018. június 20., szerda
Rafael

Egyéb Veszprém

Elkezdődött a turisztikai szezon

Egész napos turisztikai szezonnyitó rendezvénnyel köszöntötték a tavaszt Veszprémben április 8-án.

A Tavaszi Tekergő névre keresztelt program egyik leglátványosabb eleme a már hagyományosnak számító pincérfutóverseny volt, de egész napos kézművesvásárral, kedvezményes múzeumi belépőkkel, a veszprémi művészek pedig nyitott műteremmel is csalogatták a belvárosba az érdeklődőket. A közönség olyan ritkán látogatható helyekre is bepillanthatott, mint a Benedek-hegyi óvóhely vagy a Petőfi Színház kulisszák mögötti területe.

Fotó: Tál Dominik

Kapcsolódó Cikkek

 • Újabb meglepetés! Győztek a japánok

  Újabb meglepetés! Győztek a japánok

  Japán 2-1-re legyőzte a harmadik perctől emberhátrányban futballozó Kolumbiát kedden a H csoport első fordulójának szaranszki mérkőzésén az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon.

 • Gyermekprostitúció miatt tartóztattak le két férfit Miskolcon

  Gyermekprostitúció miatt tartóztattak le két férfit Miskolcon

  Gyermekprostitúció miatt helyezett előzetes letartóztatásba egy hónapra két férfit a Miskolci Járásbíróság. Egy 15 éves lányt kényszerítettek pénzért szexuális együttlétekre a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Ózdon és környékén – közölte Gyurán Ildikó, a Miskolci Törvényszék szóvivője az MTI-vel hétfőn.

 • Hoppá! Íme a sör jótékony hatásai

  Hoppá! Íme a sör jótékony hatásai

  Kánikula idején talán még a keserű nedűt kevésbé kedvelők is előszeretettel fogyasztanak el egy-egy korsó sört, amiről most kiderült, nemcsak remekül hidratál, de az egészségednek is jót tesz.

 • 75 éve írunk golyóstollal

  75 éve írunk golyóstollal

  Hetvenöt éve, 1943. június 10-én szabadalmaztatták Argentínában a magyar Bíró László József golyóstollát, amelyet a köznyelv angol nyelvterületen ma is biro pen, avagy röviden biro néven emleget.