2019. január 23., szerda
Rajmund, Zelma

Extra

Elvált férjétől Janet Jackson gyermekük születése után

Három hónappal gyermekük születése után különvált férjétől Janet Jackson énekes amerikai és brit sajtóértesülések szerint.

A People magazin és más amerikai hetilapok szerint forrásaik megerősítették, hogy az 50 éves amerikai popsztár és katari férje, Visszam al-Mana útjai különváltak öt évi házasság után. A házaspárnak januárban született meg a kisfia, Eissa.


Az énekes ügynöke nem erősítette meg a sajtóértesüléseket, de Janet Jacksonhoz közelálló források közölték, hogy a szétválás békés volt.

“Mindketten elfoglalt emberek, de eltökéltek arra, hogy jó szülők legyenek, még akkor is, ha külön élnek. Békésen váltak szét, és Eissa az anyjánál marad, aki Londonban él” – közölte egy forrás a Mail on Sunday brit vasárnapi lappal.

Jackson és a 43 éves al-Mana 2012-ben házasodott össze. Egy éve az énekesnő elhalasztotta világturnéját, hogy a családalapításra összpontosítson.

Jackson, aki a híres Jackson énekes család legfiatalabb gyermeke, már kétszer volt korábban házas. Egy évig tartott frigye James DeBarge soul-énekessel az 1980-as években és tíz évig volt Rene Elizondo Jr táncos felesége.

Kapcsolódó Cikkek