EUR: 325,90 Ft
CHF: 279,86 Ft
2018. július 20., péntek
Illés

Egyéb Hódmezővásárhely

Eötvösös tehetségek színes délutánja

Az iskola gálaműsorán azért lépnek fel a diákok, hogy színpadképes produkcióikat bemutassák egymásnak, önmaguknak és az iskolának. Idén különösen sok volt eötvösös fogadta el a meghívásukat, és bemutatójukkal emelték az esemény színvonalát.

Szabó Réka szárnyalt hastáncprodukciója közben.

Színes, izgalmas produkciókat adtak elő a fellépők, amelyek során láthattunk rúdtáncosokat, akik mozdulataikkal elvarázsolták a közönséget. Harpagon monológját – amelyet Kerbel Dániel adott elő – tapsvihar követte, Szabó Réka hastáncprodukciója pedig szemet gyönyörködtető volt. Oswald Hanna és Imre Ákos vérpezsdítő latin táncot mutattak be. Átélhettünk verseket – Novák Vivien és Pál Blanka előadásában –, és fülünk szaxofon-előadást is élvezhetett, amelyet Erdélyi Dominika adott elő.


Kerbel Dániel Harpagon monológját adta elő.

Az Eötvösös Tehetségek Délutánjának fellépője volt a Pole Magic Rúdtánc Stúdió, Kocsis Alíz, Kerbel Dániel, Oswald Hanna és Imre Ákos, Pál Blanka, Szabó Réka, Novák Vivien, Erdélyi Dominika Anna, Farkas-Forgács Jenő és az Eötvös Örökösök. Az eseményt Földesiné Laurinyecz Mária tagintézményvezető-helyettes és Vas Istvánné pedagógus szervezte.

Látványos rúdtánc előadással is készültek az eötvösösök.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.