EUR: 317,58 Ft
CHF: 280,03 Ft
2019. február 24., vasárnap
Mátyás

Egyéb Hódmezővásárhely

Eötvösös tehetségek színes délutánja

Az iskola gálaműsorán azért lépnek fel a diákok, hogy színpadképes produkcióikat bemutassák egymásnak, önmaguknak és az iskolának. Idén különösen sok volt eötvösös fogadta el a meghívásukat, és bemutatójukkal emelték az esemény színvonalát.

Szabó Réka szárnyalt hastáncprodukciója közben.

Színes, izgalmas produkciókat adtak elő a fellépők, amelyek során láthattunk rúdtáncosokat, akik mozdulataikkal elvarázsolták a közönséget. Harpagon monológját – amelyet Kerbel Dániel adott elő – tapsvihar követte, Szabó Réka hastáncprodukciója pedig szemet gyönyörködtető volt. Oswald Hanna és Imre Ákos vérpezsdítő latin táncot mutattak be. Átélhettünk verseket – Novák Vivien és Pál Blanka előadásában –, és fülünk szaxofon-előadást is élvezhetett, amelyet Erdélyi Dominika adott elő.


Kerbel Dániel Harpagon monológját adta elő.

Az Eötvösös Tehetségek Délutánjának fellépője volt a Pole Magic Rúdtánc Stúdió, Kocsis Alíz, Kerbel Dániel, Oswald Hanna és Imre Ákos, Pál Blanka, Szabó Réka, Novák Vivien, Erdélyi Dominika Anna, Farkas-Forgács Jenő és az Eötvös Örökösök. Az eseményt Földesiné Laurinyecz Mária tagintézményvezető-helyettes és Vas Istvánné pedagógus szervezte.

Látványos rúdtánc előadással is készültek az eötvösösök.

Kapcsolódó Cikkek