2019. február 15., péntek
Georgina, Kolos

Extra

Erdei Zsolt: Elhunyt anyukám küldte Vilikét

Erdei Zsolt és párja, Réka második közös babájukat várják. Az exbokszoló ugyan már nem akart több gyermeket, a kisfiuk fogantatásáról mégis azt gondolja, égi áldás, és édesanyja, a másfél éve elhunyt Gizi néni küldte a családnak.

Erdei Zsolt és kedvese (Fotó: Máté Krisztián)

A korábbi profi ökölvívó Erdei Zsolt és kedvese, Réka július végére várják második közös babájukat. A várandósság kezdete nem volt zökkenőmentes, hiszen az orvos ikreket látott, de csupán egy szívhangot hallott. Mára azonban kiderült, minden rendben van, Réka egy egészséges gyermeket hord a szíve alatt. – Nagyon megkönnyebbültünk, amikor tisztázódott, hogy csak egy baba van, és teljesen egészséges. Maximálisan azonban még nem vagyunk nyugodtak, mert Réka az első pillanattól veszélyeztetett terhes, hiszen a Grétivel való várandóssága koraszüléssel végződött.


Zsolt és Réka kislánya hat hónapra született, alig volt egykilós, és körülbelül két hónapot kellett még inkubátorban töltenie, miután világra jött. – Rékát és engem is nagyon megviselt az az időszak. Ráadásul épp most van abban a trimeszterben, amikor a legnagyobb a koraszülés veszélye, most nagyon kell figyelnie magára, de szerencsére mindent betart, amit az orvos kér, és nem is aggódik feleslegesen. Amennyire lehet, lelkileg én is támogatom, manapság azonban olyan sok az elfoglaltságom, hogy már csak azzal tudok jót tenni, ha nem minden pontját mesélem el a napomnak, hogy ne terheljem meg vele. Igyekszem arra ösztönözni, hogy ne emeljen, és amennyire Gréti mellett csak lehet, pihenjen sokat. Sajnos azonban nem nagyon van segítsége, mert az édesanyja még dolgozik, a többi nagyszülő pedig már nincs velünk – mondta Zsolt, A Nagy Duett sztárja, aki úgy véli, édesanyja áldása a kis Vilmos érkezése.

– Mikor Gréti született, az édesanyám már beteg volt, és rengeteget imádkozott, hogy a kicsi egészséges legyen. Többször azt kérte, inkább őt vegye el a Jóisten, ne az unokáját, hiszen miután Gréti korán született, kétséges volt, hogy túléli-e. Az édesanyámat azóta sajnos elvesztettem, Gréti azonban szépen fejlődik, és hiszem, hogy a még pocakban növekvő kisfiunkra is ő vigyáz, ő küldte nekünk. Nagyon nehéz erről beszélni, rettenetesen hiányzik – csuklott el Madár hangja.


Erdei Zsolt és családja (Fotó: Máté Krisztián)

A hamarosan háromszoros apuka nagyfia, a 11 éves Viktor is várja már kisöccsét, bár számára nem újdonság a gondolat, hogy fiú testvére születik, hiszen van már egy fivére édesanyja, Madár előző párja, Arabella révén is. – Ha Vili is elég nagy lesz, focizhatunk akár többen is – mondta Viktor, aki Zsolttal és Rékával lakik. A kisfiúnak Zsolt szerint nagyon tetszik leendő kisöccse neve, hiszen mindkettejüké ugyanazzal a betűvel kezdődik. – A Vilmos név Réka nagy kedvence volt, és mivel Grétiét én választottam, a kisfiunkét a páromra hagytam. Viktornak és nekem is tetszik, ráadásul amikor Réka pocakjához beszélek, és már a nevén szólítom Vilit, ha esetleg korábban rugdalózott is, mindig megnyugszik. Nagyszerű érzés.

Kapcsolódó Cikkek