EUR: 322,88 Ft
CHF: 276,73 Ft
2018. július 17., kedd
Endre, Elek

Külföld

Öreg férfiakat erőszakolt, majd gyilkolt a migráns

Egy szomáliai menekült betört egy gondozóotthonba, majd megerőszakolt két rokkant férfit, valamint meggyilkolta egyikük feleségét a németországi Neuenhaus városában – írta a Daily Mail.

A rendőrségi jelentések szerint a 18 éves támadó, miután bejutott az otthonba, előbb megerőszakolt egy 59 éves lebénult férfit, azután egy másik szobában egy másik beteg férfit is. Eközben rájuk nyitott a beteg 87 éves felesége, akit a migráns megfojtott. A rendőröket az otthon karbantartója értesítette, aki látta a menekülő migránst, és az ő leírása alapján sikerült rövid idő alatt kézre keríteni.


Az otthon lakói szerint a helyszínre kiérkező rendőrök szobáról szobára járták be az épületet, amíg megtalálták a holttestet és a megerőszakolt férfiakat. Az eset még tavaly októberben történt, azonban a bírósági eljárás csak most vette kezdetét.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Zuhanórepülésben a Netflix

  Zuhanórepülésben a Netflix

  Miután a vártnál kevésbé nőtt a Magyarországon is jelen lévő amerikai Netflix internetes tartalomszolgáltató felhasználóinak száma a második negyedévben, zuhant a cég árfolyama a New York-i tőzsdén.

 • Íme Putyin és Trump nyilatkozata a csúcstalálkozóról

  Íme Putyin és Trump nyilatkozata a csúcstalálkozóról

  Ne hagyjuk, hogy országaink viszonya az amerikai vizsgálatok foglya legyen – mondta a többi között Vlagyimir Putyin orosz elnök a Fox televíziónak a Donald Trump amerikai elnökkel tartott csúcstalálkozója után, még Helsinkiben adott, az Egyesült Államokban hétfőn elhangzott interjújában.

 • Turistahajóra zuhant a vulkánból kiömlő láva

  Turistahajóra zuhant a vulkánból kiömlő láva

  A Hawaii Nagy Szigetén (Big Island) tomboló Kilauea vulkán lávakitörése egy turistahajóra zuhant hétfőn, a helyi hatóságok – korábbi jelentésüket módosítva – azt közölték, hogy 23-an sérültek meg.