2018. október 19., péntek
Nándor

Külföld

Öreg férfiakat erőszakolt, majd gyilkolt a migráns

Egy szomáliai menekült betört egy gondozóotthonba, majd megerőszakolt két rokkant férfit, valamint meggyilkolta egyikük feleségét a németországi Neuenhaus városában – írta a Daily Mail.

A rendőrségi jelentések szerint a 18 éves támadó, miután bejutott az otthonba, előbb megerőszakolt egy 59 éves lebénult férfit, azután egy másik szobában egy másik beteg férfit is. Eközben rájuk nyitott a beteg 87 éves felesége, akit a migráns megfojtott. A rendőröket az otthon karbantartója értesítette, aki látta a menekülő migránst, és az ő leírása alapján sikerült rövid idő alatt kézre keríteni.


Az otthon lakói szerint a helyszínre kiérkező rendőrök szobáról szobára járták be az épületet, amíg megtalálták a holttestet és a megerőszakolt férfiakat. Az eset még tavaly októberben történt, azonban a bírósági eljárás csak most vette kezdetét.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Kiújult Juncker isiásza – Videó!

    Kiújult Juncker isiásza – Videó!

    Ellopta a show-t Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke a brüsszeli EU-csúcson: a háromnapos tanácskozás első estéjén ismét dülöngélve üdvözölte politikustársait.

  • Az osztrák kancellár a kötelező menekültkvóták ellen szólalt fel

    Az osztrák kancellár a kötelező menekültkvóták ellen szólalt fel

    Az Európai Uniónak a “kötelező szolidaritás” koncepcióját kellene alkalmaznia, mindegyik tagállamnak hozzá kellene járulnia a migrációs helyzet kezeléséhez, de nem feltétlenül menekültek befogadásával, erről ugyanis nincs konszenzus – emelte ki bennfentes források szerint Sebastian Kurz osztrák kancellár az uniós vezetők csütörtöki brüsszeli csúcstalálkozóján.