EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Extra

Exek az édenben: Fontos, hogy egy lánnyal mindenhol lehessen szexelni

A lányok után bemutatkoznak az Exek az édenben kezdő fiújátékosai is. Ők lesznek azok, akik elsőként beköltözhetnek az egzotikus Bali szigetén található luxusvillába a VIASAT3 műsorában. Van, aki bevallja, hogy nem a hűség mintaképe, míg egy másik játékos azért szereti a fiatal lányokat, mert sokkal “mozgékonyabbak”.

Ahogy a lányok, a srácok sem sejtik, hogy hamarosan exeik is csatlakoznak hozzájuk. Az angol Ex on the Beach formátum alapján készült műsor ugyanis nem hagyományos párkereső: a villába elsőként beköltöző három fiúhoz és három lányhoz hetente érkeznek új játékosok, akik nem lesznek ismeretlenek a számukra, hiszen exbarátaikról vagy exbarátnőikről van szó. A VIASAT3 legújabb párkereső reality-je, az Exek az édenben április 18-án debütál a csatornán.


Íme a pasik, akik először költözhetnek a paradicsomi környezetbe:

Norbi (26 éves)


„Nem vagyok a hűség mintaképe”
Norbi bartenderként dolgozik a fővárosban, ami szerinte összefügg azzal, hogy szingli. Nehezen talál lányt, aki megbízik benne a munkája miatt, de tény, hogy nem a hűség mintaképe. Norbi az egyéjszakás kalandok híve, bár az igazit keresi, és könnyen esik szerelembe. Norbi példaképei a szülei, akik fiatalon találkoztak és azóta is együtt vannak. A fiú szerint egy nőben a keze, az arca és a feneke a legfontosabb, ő viszont kemény külseje ellenére érzelmes típusnak tartja magát, aki könnyen manipulálja az embereket, és mindig eléri, amit akar.

Tamás (30 éves)
„A fiatal lányokat szeretem, mert zsengék és feszes a bőrük”
A kecskeméti Tamás mobiltelefonokkal foglalkozik, és egyszerű magyarázattal szolgált arra, hogy miért szingli: még nem találta meg az igazit. Nincs baja a nőkkel, a lényeg, hogy legyenek dekoratívak, csinosak, feketék vagy szőkék, nagydumásak és szép legyen a fenekük. Tamás a fiatalabb korosztályt szereti, mert saját szavai szerint ők „zsengék, finomak, feszes a bőrük és nagyon mozgékonyak”. Irányító típus, azt szereti, ha hozzá alkalmazkodnak, és nem ő alkalmazkodik másokhoz.


Bence (24 éves)
„Fontos, hogy egy lánnyal mindenhol lehessen szexelni”
Az egyéni vállalkozó Bence mindig mosolyog, pozitív, amit szerinte nagyon szeretnek a csajok. Cserébe ő is szereti a nőket, habzsolja az életet, jelenleg – ahogy fogalmazott – éppen virágról virágra száll, amíg megtalálja az igazit. Bence bulikban maximálisan őrült, mindenben benne van, imádja a pörgést. Nincs nőideálja, fontos, hogy választottjának szép legyen a szeme, a feneke, és bárhol lehessen vele szexelni. A győzelemért bármire képes: kőkemény, mint a szikla, nem hagyja, hogy eltapossák.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!