EUR: 323,44 Ft
CHF: 287,80 Ft
2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Külföld

A Facebookon találta meg eltűnt macskáját

Olvashattunk már házi kedvencek mesébe illő hazatalálásáról, de Jimmy története nem mindennapi. A tékozló cica egyik napról a másikra tűnt el a ház udvaráról.

Gazdája hónapokig kutatott kedvence után, de végül feladta. Két év elteltével megtörtént a csoda. Susan közösségi oldalát böngészve megpillantott egy menhelyi fotót, amelyen az egyik árva nagyon hasonlított eltűnt cicájára. Az asszony másnap odament, és már az első pillanatban kiderült, hogy a csavargó Jimmy van a ketrecben. A kandúr ugyanis örömtáncot járva hangos dorombolásba kezdett, amikor megpillantotta gazdáját, majd amikor hivatalosan is beazonosították, hazatérhetett otthonába.


Kapcsolódó Cikkek

  • Erősebb lehet Merkel utódja

    Erősebb lehet Merkel utódja

    Kíváncsian várják az elemzők, hogy elhagyja-e elődje erősen migránspárti politikáját az Angela Merkel pártelnöki helyére hajszállal megválasztott Annegret Kramp-Karrenbauer. A Nézőpont Intézet ügyvezető igazgatója szerint a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) új elnöke, politikailag akár erősebb is lehet, mint elődje, aki lényegében a migrációs politikájába bukott bele.

  • Elfogadták Soros migránspaktumát

    Elfogadták Soros migránspaktumát

    Elfogadta 150 ENSZ tagállam képviselőjének többsége azt a globális menekültügyi csomagot, amelyről a világszervezet közgyűlése 19-én szavaz majd, de több mint tucatnyi ország lépett ki már a csomag egyeztetési folyamatából.