2018. október 18., csütörtök
Lukács

Extra

Fejbe akarta lőni feleségét a volt munkásőr

Bocsánatot kért György János, az egykori munkásőr feleségétől, akit részegen, csőre töltött pisztollyal kergetett ki a házból. A férfit a TEK kommandósai bilincsbe verték, a házkutatás során egy távcsöves puskát és lőszereket is találtak.

– Tudom, hogy a szomszédok most kibeszélnek. Azt kérdezik, hogy hívhattam rendőrt az uramra. De egy apróságról megfeledkeznek: Jani részeg volt és engem akart fejbe lőni – mondta a Lokálnak György Jánosné Katalin, aki épp napszámból tért haza, amikor a férje pisztolyt fogott rá, ám ő segítséget tudott hívni. Előbb a nagybajomi, majd a kaposvári rendőrök kérlelték Jani bácsit, jöjjön ki a házból felemelt kézzel, de hiába. Riasztották a TEK kommandósait, akik perceken belül lefegyverezték az idős férfit. A házkutatás során a pisztolyon kívül egy távcsöves puskát és hozzávaló lőszert is találtak.


– Az uram munkásőr volt valamikor, imádott gyűlésekre járni, felvonulni a társaival. Amíg létezett a testület, az utolsó napig tagja volt. A pisztolyt ősszel szerezte, az ágyában, a párna alatt tartotta. De a távcsöves puskáról nem tudtam. Sose kérdeztem tőle, mire kell neki a fegyver – tette hozzá Katalin.

Jánost lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés miatt előzetes letartóztatásba helyezték. A kaposvári börtönből írt levelében elnézést kért a feleségétől a történtekért.


– Azt hiszem, tanult az esetből a férjem. Megbocsátok neki, mi mást is tehetnék? – tárja szét a kezét Katalin, aki negyven éve ment hozzá férjéhez és a börtönben is gondoskodik Jánosról.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Szandi: Anyu álmát váltottam valóra

  Szandi: Anyu álmát váltottam valóra

  Szandi és Vastag Csaba óriási bravúrt hajtottak végre a TV2 Csak show és más semmi című műsorában, mikor légtornász mutatványukkal megnyerték az első adást.

 • Dakota szexi hassal cáfolja a terhességet

  Dakota szexi hassal cáfolja a terhességet

  Nemrég arról írtak a lapok, hogy az „…ötven árnyalata”-filmek sztárja, Dakota Johnson és kedvese, a Coldplay frontembere, Chris Martin első gyermeküket várják. Nemrég az énekes házánál rózsaszín és kék lufikat fotóztak, és a fotósok azt hitték, hogy babaváró parti volt, de állítólag csak Dakota születésnapját ünnepelték.

 • Humorral üti el a változókort Szulák Andrea

  Humorral üti el a változókort Szulák Andrea

  Szulák Andrea 3 évvel ezelőtt vált el gyermeke édesapjától, s azóta főleg kislányára, Rozinára, és a munkájára koncentrál, azon belül is kiváltképp a Menopauza című musicialre.

 • Elítélték Van Damme fiát

  Elítélték Van Damme fiát

  Ötvennyolcadik születésnapját ünnepli Jean-Claude Van Damme, a terpeszéről is híres akciósztár azonban nem felhőtlenül boldog. 22 éves fia, Nicholas Van Varenberg ugyanis nemrég 18 hónap felfüggesztett büntetést kapott.