EUR: 322,82 Ft
CHF: 285,75 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Egyéb III.kerület

Fesztivált futottak

Idén is két napon át fesztiválozott futással a kerület. A különböző távokon minden korosztály számára volt lehetőség, hogy egyénileg és csapatban is részt vehessen a Pünkösdfürdői gátról indított örömfutásban.

A résztvevők mellett a szurkolók is nagy számban voltak, és sokan a táv teljesítése után még egy jót sétáltak is a Duna-parton.

Az idősebb korosztály mögött jönnek föl a fiatalok
( Fotó: Sáfár Tibor)

Hajrá, fiúk, gyerünk, lányok!
( Fotó: Sáfár Tibor)

Kapcsolódó Cikkek

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.

 • Adózni kell az AIRBNB után

  Adózni kell az AIRBNB után

  Döntött a képviselő-testület: Józsefvárosban jövőre építményadót kell fizetni az AIRBNB-ként hasznosított lakások után.