2018. március 20., kedd
Klaudia,

Belföld

Fiatal borászok találkoztak

A Magyar Nemzeti Kereskedőház a Junibor Fiatal Borászok Egyesületének szakmai támogatásával első alkalommal rendezte meg múlt hétvégén a Pannon Vinersitas Szabadegyetem elnevezésű szőlész-borász találkozót Ópusztaszeren.

Az eseményen közel száz Kárpát-medencei magyar borászat képviseltette magát. A rendezvény kiemelt célja az volt, hogy neves hazai és külföldi szakemberek részvételével elősegítse a Kárpát-medence fiatal magyar borászai közötti tapasztalatcserét. – A Kereskedőház célja, hogy szakmai tartalommal töltse meg a Magyarország Kormányának nemzetpolitikai törekvéseit, hiszen a Gazdaságfejlesztési Program kölcsönös előnyöket biztosít az anyaországi és a határon túli magyar borászatok számára is – fogalmazott Oláh Zsanett, a Magyar Nemzeti Kereskedőház vezérigazgatója.

Oláh Zsanett, a Magyar Nemzeti Kereskedőház vezérigazgatója

Kapcsolódó Cikkek

 • Lerészegezte Gyurcsányt az LMP-s

  Lerészegezte Gyurcsányt az LMP-s

  Lerészegezte a hétvégi ellenzéki megbeszélésen vendéglátóit, vagyis a Demokratikus Koalíció vezetőit, Gyurcsány Ferencet és Molnár Csabát Vágó Gábor, az LMP tárgyalódelegációjának tagja.

 • Meg akarta vesztegetni a jobbikos az LMP-st

  Meg akarta vesztegetni a jobbikos az LMP-st

  Vesztegetési botrányba keveredett a Jobbik egyik vezető tisztségviselője. Az Origo birtokába került hangfelvételen Farkas Gergely, aki a kiskunhalasi egyéni kerületben indul, pénzt ajánlott az LMP-s Midi Melániának, hogy lépjen vissza.

 • Centrumkórház lesz a Heim Pál Gyermekkórház

  Centrumkórház lesz a Heim Pál Gyermekkórház

  Mintegy 26 milliárd forintból újul meg a Heim Pál Gyermekkórház az Egészséges Budapest Program keretében – közölte Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkár a létesítményben tartott sajtótájékoztatóján a múlt héten.