EUR: 311,04 Ft
CHF: 265,78 Ft
2018. március 18., vasárnap
Sándor, Ede

Egyéb Kecskemét

Fiatalok verekedtek össze az éjszakában

Agyba-főbe verték egymást fiatalemberek a közelmúltban az egyik kecskeméti szórakozóhely közelében.

Brutális eseménynek lehettek fül- és szemtanúi azok, akik március 24-én, péntek este 11 óra körül a Simonyi utcában jártak. Itt található egy szórakozóhely, ahol – feltehetőleg – korábban  a szóban forgó fiatalok is bent jártak. Azt nem tudni, hogy mi volt az ok, ami miatt a vita kialakult, de nyilvánvalóan már az utcán csúcsosodtak ki az ellentétek. Szemmel láthatóan ittas fiatalok szólalkoztak össze, majd a konfliktuskezelés legegyszerűbb módját választva kézzel-lábbal estek egymásnak.


A kegyetlenségre és keménységre jellemző, hogy egy földre került fiatalembert többen is ütöttek, sőt rúgtak, majd megtapostak. Bár sokan látták az esetet, felvétel is készült róla, mégsem mert közbeavatkozni senki. Szerencsére valaki értesítette a rendőrséget, akik a szemtanúk szerint több egységgel is a helyszínre érkeztek.

A rendőrség megerősítette, hogy az ügy nem marad következmények nélkül. Jelenleg még tart a nyomozás, de már négy gyanúsított ellen folytatnak eljárást garázdaság bűncselekmény gyanúja miatt.


Kapcsolódó Cikkek

  • Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Igazi világsiker premierjére készül a Békéscsabai Jókai Színház társulata. Bár a darabot csak április 6-tól láthatja a közönség, Seregi Zoltán színházigazgató már az évad kezdetekor ezt az előadást jelölte meg a talán legjobban várt alkotásként.

  • Kisdiákok nagy szavalása

    Kisdiákok nagy szavalása

    Harmincöt gyermek mérettette meg magát a kistérségi versmondóversenyen, amelyet már több éve a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola szervez meg.