EUR: 323,30 Ft
CHF: 283,07 Ft
2018. október 19., péntek
Nándor

Egyéb Kecskemét

Fiatalok verekedtek össze az éjszakában

Agyba-főbe verték egymást fiatalemberek a közelmúltban az egyik kecskeméti szórakozóhely közelében.

Brutális eseménynek lehettek fül- és szemtanúi azok, akik március 24-én, péntek este 11 óra körül a Simonyi utcában jártak. Itt található egy szórakozóhely, ahol – feltehetőleg – korábban  a szóban forgó fiatalok is bent jártak. Azt nem tudni, hogy mi volt az ok, ami miatt a vita kialakult, de nyilvánvalóan már az utcán csúcsosodtak ki az ellentétek. Szemmel láthatóan ittas fiatalok szólalkoztak össze, majd a konfliktuskezelés legegyszerűbb módját választva kézzel-lábbal estek egymásnak.


A kegyetlenségre és keménységre jellemző, hogy egy földre került fiatalembert többen is ütöttek, sőt rúgtak, majd megtapostak. Bár sokan látták az esetet, felvétel is készült róla, mégsem mert közbeavatkozni senki. Szerencsére valaki értesítette a rendőrséget, akik a szemtanúk szerint több egységgel is a helyszínre érkeztek.

A rendőrség megerősítette, hogy az ügy nem marad következmények nélkül. Jelenleg még tart a nyomozás, de már négy gyanúsított ellen folytatnak eljárást garázdaság bűncselekmény gyanúja miatt.

Kapcsolódó Cikkek

  • Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

    Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

    Összesen tizenegy országból érkeztek katonák – valamint rendőri és civil felkészülők – Szolnokra, a Béketámogató Kiképző Központba, hogy részt vegyenek a 36.

  • Szinte egész Újpest sportolt!

    Szinte egész Újpest sportolt!

    ngetegen mennek el, és nagyszerű hangulatot teremtenek.Így volt az az őszi rendezvényen is: az Újpest Atlétikai Stadionjában ismét a sporté volt a főszerep, de természetesen a hagyományos főzőverseny sem maradhatott el.