2017. november 22., szerda
Cecília

Belföld

Fidelitas: miből futja Botka Lászlónak 25 millió forintos terepjáróra?

A Fidelitas azt kérdezi Botka Lászlótól, az MSZP miniszterelnök-jelöltjétől, hogy miből telik neki 25 millió forintos luxus terepjáróra, és a gépkocsit miért nem tüntette fel vagyonnyilatkozatában.

Falusi Vajk, a Fidelitas szóvivője szombaton Budapesten tartott sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, Botka László hülyének nézi az embereket, ugyanis miközben a kamerák előtt eljátssza a nép egyszerű gyermekét, addig Szeged utcáin egy egyedi, “fullextrás” luxusautóval közlekedik.


“A kormánykerék fűthető, hogy meg ne fázzon Botka László keze. A vezetőülés akár nyolc irányban is állítható, hogy Botka László jól simuljon az ülésbe. A megvilágított pohártartók szintén a kényelmet szolgálják, így Botka László a sötétben is megtalálja az italait” – sorolta a Fidelitas szóvivője, hozzátéve, “a legtöbbről a legtöbb ember nem is álmodhat”.

Falusi Vajk a CEU-ügyre vonatkozó kérdésekre válaszolva azt tanácsolta a liberálisoknak, keressenek fel megfelelő szakembereket, amennyiben “hiperventillációs, hisztérikus” problémáik vannak. Kiemelte, úgy látja, hogy a kormány semmilyen civil szervezetet nem kíván nehéz helyzetbe hozni, csupán tiszta viszonyok kialakítására törekszik.

Kapcsolódó Cikkek

  • Zagyva tagadja a zsidózást

    Zagyva tagadja a zsidózást

    Rágalomnak tartja és visszautasítja az antiszemitizmus emlegetését Zagyva György Gyula annak a rádiófelvételnek a kapcsán, amiről a Lokál is beszámolt. A Mandiner írta meg elsőként, hogy a holokauszton nevetgélt és viccelődött társaival együtt a Jobbik volt parlamenti képviselője, akiről tegnap egy újabb kínos hangfelvétel került nyilvánosságra.

  • Tableteket tesztelnek a légi mentők

    Tableteket tesztelnek a légi mentők

    Negyven táblagépet szerzett be a Magyar Légimentő Nonprofit Kft., így elkezdhető a papíralapú dokumentáció kiváltása a légimentő-bázisokon – közölte a szervezet kedden az MTI-vel.