2017. november 18., szombat
Jenő

Belföld

Magyarországnak meg kell védenie magát a Soros-szervezetek támadásaival szemben

A Soros-szervezetek két éve folyamatosan támadják a magyar kormány intézkedéseit. Céljuk a határvédelem szétzilálása, a bevándorlók szabad bejutásának kikényszerítése. Nyíltan a magyar törvények megsértésére buzdítanak – közölte a Fidesz.

Magyarországnak meg kell védenie magát. Ennek első lépése az átláthatóság. Minden magyar embernek tudnia kell, kicsodák Soros György emberei, milyen pénzek és milyen érdekek állnak a külföldről támogatott szervezetek mögött – adta hírül Hidvéghi Balázs, kommunikációs igazgató.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • A miniszterelnök üzenetét tolmácsolta Latorcai Csaba

    A miniszterelnök üzenetét tolmácsolta Latorcai Csaba

    Orbán Viktor miniszterelnök köszöntő szavait tolmácsolta a gyülekezeti közösségnek Latorcai Csaba, a Miniszterelnökségtársadalmi és örökségvédelmi ügyekért, valamint kiemelt kulturális beruházásokért felelős helyettes államtitkára pénteken Rimaszombaton, a Szlovákiai Református Keresztyén Egyház Fény a sötétség után című ünnepségén.

  • Magyar designfesztivál Londonban

    Magyar designfesztivál Londonban

    Divatbemutató, workshopok, designvásár és újragondolt magyar gasztronómia is szerepel az első londoni magyar designfesztviálként szombatra meghirdetett reTHINK Hungary-n.