2018. október 15., hétfő
Teréz

Belföld

Magyarországnak meg kell védenie magát a Soros-szervezetek támadásaival szemben

A Soros-szervezetek két éve folyamatosan támadják a magyar kormány intézkedéseit. Céljuk a határvédelem szétzilálása, a bevándorlók szabad bejutásának kikényszerítése. Nyíltan a magyar törvények megsértésére buzdítanak – közölte a Fidesz.

Magyarországnak meg kell védenie magát. Ennek első lépése az átláthatóság. Minden magyar embernek tudnia kell, kicsodák Soros György emberei, milyen pénzek és milyen érdekek állnak a külföldről támogatott szervezetek mögött – adta hírül Hidvéghi Balázs, kommunikációs igazgató.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Emlékérmét bocsát ki az Magyar Nemzeti Bank – Fotók!

  Emlékérmét bocsát ki az Magyar Nemzeti Bank – Fotók!

  A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 10 ezer forint címletű ezüst és 2 ezer forint névértékű színesfém emlékérmét bocsát ki kedden, a Hadtörténeti Intézet és Múzeum által rendezett Az Osztrák-Magyar Monarchia katonai összeomlása és annak következményei című nemzetközi tudományos konferencia keretében – közölte az MTI-vel az MNB hétfőn.

 • Van egy jó hírünk a dízelesek számára!

  Van egy jó hírünk a dízelesek számára!

  A Mol Nyrt. szerdától bruttó 7 forinttal csökkenti literenként a benzin és 2 forinttal a gázolaj nagykereskedelmi árát – értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI.

 • Ők az ország legjobb fiatal fejlesztői

  Ők az ország legjobb fiatal fejlesztői

  Laptopok a kézben, ujjak a billentyűzeten, szárnyaló kreativitás és kitartó csapatmunka a legvégsőkig – így születtek meg az idei ChaosStack feladatainak megoldásai közel 10 óra leforgása alatt.