2018. március 20., kedd
Klaudia,

Belföld

Fidesz: továbbra is fennáll a kvóta veszélye, szükség van a nemzeti konzultációra

A Fidesz szerint ez a hét sem telt el brüsszeli fenyegetések, egy újabb bevándorláspárti jelentés elfogadása nélkül, és mivel továbbra is fennáll a kvóta veszélye, szükség van a nemzeti konzultációra.

Hidvéghi Balázs, a nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója pénteken Budapesten, sajtótájékoztatón elmondta: Brüsszel ahelyett, hogy változtatna az elhibázott bevándorláspolitikáján, pont erősíteni és nagyon gyorsan végre akarja hajtatni azt.


Hozzátette: ennek bizonyítéka az a jelentés, amelyet az Európai Parlament (EP) szerdán fogadott el a balliberális frakciók támogatásával. Mint mondta, a jelentés komoly veszélyt jelent Magyarországra nézve, és ismét nyilvánvalóvá tette, hogy “a balliberálisok egy migránsokkal teli Európát” és Magyarországot szeretnének.

A kommunikációs igazgató közölte azt is, a demokráciáról máskor előszeretettel prédikáló brüsszeli politikusok egymás után támadják a nemzeti konzultációt, nem akarják a magyar emberek véleményét hallani, és nem akarják, hogy nemzeti hatáskörben maradjon a döntés ebben az ügyben.

Kapcsolódó Cikkek

 • Lerészegezte Gyurcsányt az LMP-s

  Lerészegezte Gyurcsányt az LMP-s

  Lerészegezte a hétvégi ellenzéki megbeszélésen vendéglátóit, vagyis a Demokratikus Koalíció vezetőit, Gyurcsány Ferencet és Molnár Csabát Vágó Gábor, az LMP tárgyalódelegációjának tagja.

 • Meg akarta vesztegetni a jobbikos az LMP-st

  Meg akarta vesztegetni a jobbikos az LMP-st

  Vesztegetési botrányba keveredett a Jobbik egyik vezető tisztségviselője. Az Origo birtokába került hangfelvételen Farkas Gergely, aki a kiskunhalasi egyéni kerületben indul, pénzt ajánlott az LMP-s Midi Melániának, hogy lépjen vissza.

 • Centrumkórház lesz a Heim Pál Gyermekkórház

  Centrumkórház lesz a Heim Pál Gyermekkórház

  Mintegy 26 milliárd forintból újul meg a Heim Pál Gyermekkórház az Egészséges Budapest Program keretében – közölte Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkár a létesítményben tartott sajtótájékoztatóján a múlt héten.