2019. február 22., péntek
Gerzson

Belföld

Fidesz: továbbra is fennáll a kvóta veszélye, szükség van a nemzeti konzultációra

A Fidesz szerint ez a hét sem telt el brüsszeli fenyegetések, egy újabb bevándorláspárti jelentés elfogadása nélkül, és mivel továbbra is fennáll a kvóta veszélye, szükség van a nemzeti konzultációra.

Hidvéghi Balázs, a nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója pénteken Budapesten, sajtótájékoztatón elmondta: Brüsszel ahelyett, hogy változtatna az elhibázott bevándorláspolitikáján, pont erősíteni és nagyon gyorsan végre akarja hajtatni azt.


Hozzátette: ennek bizonyítéka az a jelentés, amelyet az Európai Parlament (EP) szerdán fogadott el a balliberális frakciók támogatásával. Mint mondta, a jelentés komoly veszélyt jelent Magyarországra nézve, és ismét nyilvánvalóvá tette, hogy “a balliberálisok egy migránsokkal teli Európát” és Magyarországot szeretnének.

A kommunikációs igazgató közölte azt is, a demokráciáról máskor előszeretettel prédikáló brüsszeli politikusok egymás után támadják a nemzeti konzultációt, nem akarják a magyar emberek véleményét hallani, és nem akarják, hogy nemzeti hatáskörben maradjon a döntés ebben az ügyben.

Kapcsolódó Cikkek