2017. november 08., szerda
Zsombor

Egyéb Salgótarján

Folyamatos a toborzás

Továbbra is várják a Készenléti Rendőrséghez csatlakozni vágyókat, a határvadászképzés iránt érdeklődőket. A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság toborzócsoportja az érdeklődőknek járási hivatalokban és közösségi házakban tartott tájékoztatást az elmúlt hetekben.

A rendőrök a jelentkezés és a képzés feltételeiről, valamit a felvételi eljárás részleteiről válaszolnak az érdeklődőknek, továbbá az elhatározottan érkezőknek jelentkezési egységcsomagot biztosítanak a helyszínen. A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság toborzócsoportja április 5. és április. 12. között több község polgármesteri hivatalában, közösségi házában várta azon állampolgárok érdeklődését, akik a határvédelmi feladatok, a rendőri szakma, a hivatásos szolgálatellátás iránt érdeklődtek. A toborzócsoport tagjai felvilágosítást adtak a jelentkezés és a képzés feltételeiről. Jártak többek között Nógrádmegyerben, Magyargécen, Endrefalván, Szalmatercsen, Ludányhalásziban, Szécsényfelfaluban és Nagylócon is.


Hivatás, szolgálat, karrier – a toborzó kampány kulcsszavaival Salgótarjánban is találkozhatunk. Forrás: police.hu

A Készenléti Rendőrség Határvadász Bevetési Osztályainak állományába járőrtárs beosztás betöltésére most bárki jelentkezhet, aki megfelel a felvételi követelményeknek, és cselekvőképes, 18. életévét betöltött magyar állampolgár. Akit érdekel a határvadászképzés, de a fentihez hasonló programon nem vett még részt, az a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán, valamennyi rendőrkapitányságon és rendőrőrsön, valamint a rendőrség honlapján is tájékoztatást kaphat.

A felvételt nyerő pályázók 6 hónapos moduláris képzés után állhatnak munkába. Forrás: police.hu

Kapcsolódó Cikkek

  • Licitáljon vonatmerényletre!

    Licitáljon vonatmerényletre!

    Arany János levél, körmöci aranyak, hárommilliós bélyeg tévnyomat, Ferenc József lovas ezüstszobor, ritka Gorka kerámia, sosem látott filmplakátok, Jókai Mór dedikációja – ezek a Darabanth Aukciósház őszi nemzetközi árverésének sztárjai.

  • Nap képe: Állati tanú

    Nap képe: Állati tanú

    Leginkább az állatok között érzik jól magukat az arizonai vadaspark munkatársai, Courtney Palmer és Jeff Harwell.