EUR: 323,59 Ft
CHF: 281,03 Ft
2018. június 20., szerda
Rafael

Egyéb Zalaegerszeg

Freddie imádja a kihívásokat

A jókedv sose hagyja el
fotó. Inhof András

Túllépett az Eurovíziós Dalfesztivál okozta csalódáson a jóképű énekes, aki 2016-ban nagy esélyesként, de végül a 19. helyen végzett a versenyen.

Szerinte dala, a Pioneer mindenképpen jobb helyezést érdemelt volna, hiszen egy minőségi standard. A zsűri akkor máshogy gondolta. Idén a kulisszák másik oldalán szakkommentátorként vesz részt Kijevben az Eurovízión, amelyre már izgatottan készül, hiszen elmondása szerint imádja a kihívásokat.


– Milyen újdonságokkal készülsz?

– A Csodák című dalom dinamikus kezdéssel indult, már most majdnem 140 ezer megtekintésnél tart a közösségi csatornán, a napokban készítettük el a klipjét. A rádiók már rotációban pörgetik, de szerintem most jön az az érési időszaka, ami általában 6-8 hét, bízom benne, hogy a közönség kedvence lesz. Ezenkívül most egy médiaturné vége felé járunk, végigutaztuk az országot, a legtöbb rádióban, ahol az infrastruktúra megengedte, játszottunk akusztikusan, azt gondolom, ez szuper kezdés a jövőbeli produkcióinknak. Az Eurovíziónak köszönhetően már tavaly nyáron rengeteg koncertfelkérést kaptunk, ami tovább építette a kohéziót a zenekaron belül, és egy nagy családdá fejlődtünk.

Kapcsolódó Cikkek

 • Újabb meglepetés! Győztek a japánok

  Újabb meglepetés! Győztek a japánok

  Japán 2-1-re legyőzte a harmadik perctől emberhátrányban futballozó Kolumbiát kedden a H csoport első fordulójának szaranszki mérkőzésén az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon.

 • Gyermekprostitúció miatt tartóztattak le két férfit Miskolcon

  Gyermekprostitúció miatt tartóztattak le két férfit Miskolcon

  Gyermekprostitúció miatt helyezett előzetes letartóztatásba egy hónapra két férfit a Miskolci Járásbíróság. Egy 15 éves lányt kényszerítettek pénzért szexuális együttlétekre a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Ózdon és környékén – közölte Gyurán Ildikó, a Miskolci Törvényszék szóvivője az MTI-vel hétfőn.

 • Hoppá! Íme a sör jótékony hatásai

  Hoppá! Íme a sör jótékony hatásai

  Kánikula idején talán még a keserű nedűt kevésbé kedvelők is előszeretettel fogyasztanak el egy-egy korsó sört, amiről most kiderült, nemcsak remekül hidratál, de az egészségednek is jót tesz.

 • 75 éve írunk golyóstollal

  75 éve írunk golyóstollal

  Hetvenöt éve, 1943. június 10-én szabadalmaztatták Argentínában a magyar Bíró László József golyóstollát, amelyet a köznyelv angol nyelvterületen ma is biro pen, avagy röviden biro néven emleget.