EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 22., szombat
Móric

Egyéb Zalaegerszeg

Freddie imádja a kihívásokat

A jókedv sose hagyja el
fotó. Inhof András

Túllépett az Eurovíziós Dalfesztivál okozta csalódáson a jóképű énekes, aki 2016-ban nagy esélyesként, de végül a 19. helyen végzett a versenyen.

Szerinte dala, a Pioneer mindenképpen jobb helyezést érdemelt volna, hiszen egy minőségi standard. A zsűri akkor máshogy gondolta. Idén a kulisszák másik oldalán szakkommentátorként vesz részt Kijevben az Eurovízión, amelyre már izgatottan készül, hiszen elmondása szerint imádja a kihívásokat.


– Milyen újdonságokkal készülsz?

– A Csodák című dalom dinamikus kezdéssel indult, már most majdnem 140 ezer megtekintésnél tart a közösségi csatornán, a napokban készítettük el a klipjét. A rádiók már rotációban pörgetik, de szerintem most jön az az érési időszaka, ami általában 6-8 hét, bízom benne, hogy a közönség kedvence lesz. Ezenkívül most egy médiaturné vége felé járunk, végigutaztuk az országot, a legtöbb rádióban, ahol az infrastruktúra megengedte, játszottunk akusztikusan, azt gondolom, ez szuper kezdés a jövőbeli produkcióinknak. Az Eurovíziónak köszönhetően már tavaly nyáron rengeteg koncertfelkérést kaptunk, ami tovább építette a kohéziót a zenekaron belül, és egy nagy családdá fejlődtünk.

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.

 • Gondolatmegállóban várhatunk a buszra

  Gondolatmegállóban várhatunk a buszra

  Gondolatmegállót avattak a Horváth-kertben, az Alagút utca–Attila utca sarkánál. A Budavári Önkormányzat által megvalósított megálló falain kerületi írók, költők, művészek Krisztinavárosról írt idézetei olvashatók, amelyeket diákok küldtek be egy ebből a célból kiírt pályázatra.