EUR: 323,22 Ft
CHF: 285,99 Ft
2018. december 10., hétfő
Judit

Egyéb Zalaegerszeg

Freddie imádja a kihívásokat

A jókedv sose hagyja el
fotó. Inhof András

Túllépett az Eurovíziós Dalfesztivál okozta csalódáson a jóképű énekes, aki 2016-ban nagy esélyesként, de végül a 19. helyen végzett a versenyen.

Szerinte dala, a Pioneer mindenképpen jobb helyezést érdemelt volna, hiszen egy minőségi standard. A zsűri akkor máshogy gondolta. Idén a kulisszák másik oldalán szakkommentátorként vesz részt Kijevben az Eurovízión, amelyre már izgatottan készül, hiszen elmondása szerint imádja a kihívásokat.


– Milyen újdonságokkal készülsz?

– A Csodák című dalom dinamikus kezdéssel indult, már most majdnem 140 ezer megtekintésnél tart a közösségi csatornán, a napokban készítettük el a klipjét. A rádiók már rotációban pörgetik, de szerintem most jön az az érési időszaka, ami általában 6-8 hét, bízom benne, hogy a közönség kedvence lesz. Ezenkívül most egy médiaturné vége felé járunk, végigutaztuk az országot, a legtöbb rádióban, ahol az infrastruktúra megengedte, játszottunk akusztikusan, azt gondolom, ez szuper kezdés a jövőbeli produkcióinknak. Az Eurovíziónak köszönhetően már tavaly nyáron rengeteg koncertfelkérést kaptunk, ami tovább építette a kohéziót a zenekaron belül, és egy nagy családdá fejlődtünk.

Kapcsolódó Cikkek