EUR: 323,10 Ft
CHF: 286,87 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb XXIII.kerület

Futópálya épül a Tündérkertben

Évek óta szépül, fejlődik a Molnár-sziget korábban kihasználatlanul álló egykori ifjúsági tábora. A Tündérkertre keresztelt terület ha nem is varázsütésre, de lépésről lépésre modernizálódik, új funkciókkal bővül.

Orbán Gyöngyi alpolgármester szívügyének tekinti a kertet, és most újabb jó hírt jelentetett meg közösségi oldalán, miszerint a TÉR_KÖZ pályázat segítségével százmillió forint vissza nem térítendő támogatásból korszerű futópályát építenek.

Újabb sportolási lehetőséggel bővül a kínálat

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.