2018. december 19., szerda
Viola

Egyéb Miskolc

Gercsák Szabina bronzérmes lett Tbilisziben

A 70 kilogrammos Gercsák Szabina bronzérmet szerzett a cselgáncsozók Világkupa-sorozatának tbiliszi Grand Prix-jén.

Az ifjúsági olimpiai, világ- és Európa-bajnok magyar egy orosz dzsúdós legyőzésével jutott a négy közé, ahol ipponnal kikapott a brazil Maria Portelától. A miskolci versenyző a bronzmérkőzésen vazaarival nyert az egy Vk-ezüstnél tartó orosz Valentyina Malceva ellen. A férfiak 60 kg-os kategóriájában a szintén miskolci Bartha Ákosnak nem sikerült pontszerző helyen zárnia.

Gercsák Szabina bronzérmet nyert Tbilisziben – fotó: Lokál

Kapcsolódó Cikkek

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.