EUR: 323,24 Ft
CHF: 286,36 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Egyéb Hódmezővásárhely

Gráciákkal ünnepelt a Rotary

Szórakozás és egyben hatalmas segítség a rászorulóknak – így lehet jellemezni a Tavaszi Zsongást. A Hódmezővásárhelyi Rotary Club minden évben megrendezi hagyományos mulatságát, amely ismét kiváló hangulatban telt. Sztárvendégként a Grácia Hegedűtrió érkezett a Fekete Sasba.

Az est bevételéből a hátrányos helyzetű középiskolás diákok ösztöndíjait, valamint a szívelégtelenséggel született gyermekek műtétjeihez való hozzájárulást finanszírozzák, ugyanis a Rotary korábban csatlakozott az ehhez kapcsolódó világprogramhoz. Nagy álmuk továbbá a Tündérkert program megvalósítása, amelynek során a testileg és lelkileg sérült gyermekekkel foglalkozó vásárhelyi oktatási intézményekben kültéri berendezéseket helyezhetnek el. Elsősorban olyan mászókákra, hintákra és padokra gondoltak, amelyek elősegíthetik az érintett fiatalok fejlődését.


Hegedűszóra mulattak a Rotary jótékonysági bálján.

A  sztárvendég Grácia Hegedűtrió kalauzolta el a dallamok világába a szórakozni vágyókat. Többek között a Kalinka orosz népdal és Brahms V. Magyar tánca is felcsendült, de azt is meghallhatta a nagyérdemű, hogyan szól hegedűn a Magna Cum Laude Pálinkadala.

Kapcsolódó Cikkek

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.

 • Adózni kell az AIRBNB után

  Adózni kell az AIRBNB után

  Döntött a képviselő-testület: Józsefvárosban jövőre építményadót kell fizetni az AIRBNB-ként hasznosított lakások után.