2018. december 10., hétfő
Judit

Belföld

Gulyás mártír performansza után már társkeresőn pózolt

Gulyás Márton “civil” aktivistát csütörtökön garázdaságért és rongálásért visszaesőként 300 óra közmunkára ítélte a bíróság. A tárgyaláson a hatalmas színjátékot előadó Gulyás elmondta, hogy nagyon meg­vi­selte a 72 órás őri­zet, ám ki­sza­ba­du­lás után alig egy órá­val már mo­so­lyogva pózolt egy társkereső oldalon – írja a Ripost.

A Sándor-palotát festékes flakonokkal dobáló Gulyás a bíróságon nagy szenvedéséről mesélt, magát igazi mártírnak állította be a Soros-egyetemért aggódó liberális közönségének.

Azonban a szörnyű sokk után – dolgozni kell, de most tényleg, fizikai munkát – már el is illant a mű-szenvedés, és a Ripost szerint első útja egy társkereső oldalra vezetett.

A portál szerint itt nagy politizálás kezdődött, ez dühített fel több tagot is, akik negatív hozzászólások kíséretében képernyőmentéseket csináltak haragjuknak hangot adván.

Kapcsolódó Cikkek

  • Piacképes startupoknak ajánl 50 milliós befektetést az MVM Csoport

    Piacképes startupoknak ajánl 50 milliós befektetést az MVM Csoport

    Egyenként akár 50 millió forint magvető befektetést és akcelerációs szolgáltatásokat vehetnek igénybe az MVM Edison startup versenyének győztesei; az MVM Csoport harmadik alkalommal kiírt innovációs pályázatára január végéig jelentkezhetnek ígéretes ötleteikkel az innovatív fejlesztők – közölték a szervezők.

  • Tízmillióért kelt el Radnóti Miklós kézirata

    Tízmillióért kelt el Radnóti Miklós kézirata

    Ötmillió forintos kikiáltási árról indulva végül 10 millió forintért kelt el Radnóti Miklós klasszikusának, a Járkálj csak, halálraítélt című versnek egyetlen fennmaradt kézirata a Központi Antikvárium péntek esti árverésén.