EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Egyéb Szekszárd

Gyalogátkelőhelyen gázolt el két embert egy autó

Egy sárpilisi férfi április 18-án reggel a buszpályaudvar felől kanyarodott jobbra kis ívben a Hunyadi utcába, a városközpont felé.

Későn vette észre, hogy a gyalogátkelőhelyen két személy az úttestre lépett, és mindkettejüket elütötte. A baleset következtében a két gyalogos, egy nő és egy férfi megsérült, őket mentő szállította kórházba. Az eset kivizsgálását a felelősség megállapítása céljából a rendőrség megkezdte.


Helyszínelnek a rendőrök az elkerülő út és a Hunyadi utca kereszteződésében
Fotó: Fazekas Zoltán

Egy másik, személyi sérüléssel járó baleset is történt a napokban. Egy szekszárdi férfi közlekedett személygépkocsijával az M9-es autóúton a 6-os számú főút, illetve Szekszárd felé. Eddig ismeretlen okból letért a jobb oldali útpadkára, majd az úttesttel párhuzamosan húzódó árokba hajtott. Onnan felhajtott a töltésre, ahol átszakította a vadhálót, majd egy oszlopnak ütközve állt meg. A balesetben a jármű vezetője megsérült.

Jól összetört az M9-esről lehajtó autó
Fotó: police.hu

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.