EUR: 312,19 Ft
CHF: 267,69 Ft
2018. március 23., péntek
Emőke

Belföld

Gyurcsányékat nem érdekelték a dolgozók, csak agyonadóztatták őket

A szocialistákat és Gyurcsányt soha nem érdekelték a dolgozók, csak agyonadóztatták őket – Reagálás Gúr Nándor (MSZP) és Varju László (DK) a dolgozókat érintő nyilatkozatára

A szocialistákat és Gyurcsányt valójában soha nem érdekelte, hogy élnek meg a magyar dolgozók, csak kihasználták és agyonadóztatták őket. Kormányzásuk alatt megduplázták a munkanélküliséget és a dolgozókat sorozatos adóemelésekkel sújtották. A közszférában dolgozóktól elvettek egy havi bért és a fizetéseket évekre befagyasztották.


A Fidesz kormányzása óta 700 ezerrel többen dolgoznak, és egyre jobban megéri dolgozni, mert a munkából élőket adócsökkentések és béremelések segítik. A minimálbér idén 15%-kal, a szakmunkás minimálbér 25%-kal emelkedik és nő az ápolók, az orvosok, a tanárok, a katonák, a rendőrök, a szociális, a kulturális, a felsőoktatási, a kormányhivatali dolgozók, a postások, vasutasok, vízügyi dolgozók bére. A béremelések és az adócsökkentések jövőre is folytatódnak, a 2018-as költségvetés a munkából élők költségvetése lesz.

Kapcsolódó Cikkek

 • Magyarországon 740 ezerrel többen dolgoznak mint 2010-ben

  Magyarországon 740 ezerrel többen dolgoznak mint 2010-ben

  A Fidesz-KDNP nyolcéves kormányzásának legnagyobb eredménye, hogy ma Magyarországon 740 ezer emberrel többen dolgoznak mint 2010-ben – jelentette ki Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője csütörtökön egy budapesti lakossági fórumon.

 • Szijjártó: A bevándorlás terrorveszélyt jelent

  Szijjártó: A bevándorlás terrorveszélyt jelent

  Az elmúlt évek terrortámadásai Európában világossá tették, hogy a bevándorlás terrorveszélyt és életveszélyt jelent – mondta el Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter tegnapi sajtótájékoztatóján, megemlékezve arról, hogy két évvel ezelőtt az Iszlám Állam terroristái pusztító csapást mértek a brüsszeliekre.

 • Iskolára rontottak rá Dúró Dóráék

  Iskolára rontottak rá Dúró Dóráék

  Egy általános iskolába rontottak be kampányolni a Job­bik kép­vi­se­lői tegnap – élü­kön Dúró Dó­rá­val. A Jobbik oktatási szakpolitikusa a párt soproni jelöltjével, dr.

 • Orbán: Soros zsoldosai Magyarország ellen dolgoznak

  Orbán: Soros zsoldosai Magyarország ellen dolgoznak

  Orbán Viktor a bevándorlást tartja a tegnap kezdődött két napos európai uniós csúcstalálkozó legfontosabb témájának Magyarország szempontjából. A miniszterelnök a találkozót megelőzően a Facebook-oldalán közzétett videóban hangsúlyozta: érvényt szereznek Magyarország érdekének, nem fogják hagyni a kerítés lebontását, a migránsok beengedését.