2018. december 10., hétfő
Judit

Belföld

Gyurcsányékat nem érdekelték a dolgozók, csak agyonadóztatták őket

A szocialistákat és Gyurcsányt soha nem érdekelték a dolgozók, csak agyonadóztatták őket – Reagálás Gúr Nándor (MSZP) és Varju László (DK) a dolgozókat érintő nyilatkozatára

A szocialistákat és Gyurcsányt valójában soha nem érdekelte, hogy élnek meg a magyar dolgozók, csak kihasználták és agyonadóztatták őket. Kormányzásuk alatt megduplázták a munkanélküliséget és a dolgozókat sorozatos adóemelésekkel sújtották. A közszférában dolgozóktól elvettek egy havi bért és a fizetéseket évekre befagyasztották.


A Fidesz kormányzása óta 700 ezerrel többen dolgoznak, és egyre jobban megéri dolgozni, mert a munkából élőket adócsökkentések és béremelések segítik. A minimálbér idén 15%-kal, a szakmunkás minimálbér 25%-kal emelkedik és nő az ápolók, az orvosok, a tanárok, a katonák, a rendőrök, a szociális, a kulturális, a felsőoktatási, a kormányhivatali dolgozók, a postások, vasutasok, vízügyi dolgozók bére. A béremelések és az adócsökkentések jövőre is folytatódnak, a 2018-as költségvetés a munkából élők költségvetése lesz.

Kapcsolódó Cikkek

 • A család a nemzet fennmaradásának záloga

  A család a nemzet fennmaradásának záloga

  A család az az alapegység, amely nemzetünk fennmaradásának záloga – jelentette ki az ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkár hétfőn Szegeden.

 • Újabb kilencmilliárd forint a Kárpát-medencei óvodafejlesztési programra

  Újabb kilencmilliárd forint a Kárpát-medencei óvodafejlesztési programra

  A magyar kormány 9,048 milliárd forintot fordít a Kárpát-medencei óvodafejlesztési program harmadik ütemére – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megye és Kárpátalja együttműködésének fejlesztéséért és a Kárpát-medencei óvodafejlesztési program koordinálásáért felelős miniszteri biztos hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón.

 • Vona Gábor megvédte a zsidózó jobbikost

  Vona Gábor megvédte a zsidózó jobbikost

  Újabb volt képviselőtársa sietett a zsidózó jobbikos segítségére, a Jobbik volt elnöke szerint Szávay István azzal, hogy lemondott parlamenti mandátumáról, minden elvárásnak eleget tett.