EUR: 305,80 Ft
CHF: 274,04 Ft
2017. július 26., szerda
Anna, Anikó

Belföld

Gyurcsányékat nem érdekelték a dolgozók, csak agyonadóztatták őket

A szocialistákat és Gyurcsányt soha nem érdekelték a dolgozók, csak agyonadóztatták őket – Reagálás Gúr Nándor (MSZP) és Varju László (DK) a dolgozókat érintő nyilatkozatára

A szocialistákat és Gyurcsányt valójában soha nem érdekelte, hogy élnek meg a magyar dolgozók, csak kihasználták és agyonadóztatták őket. Kormányzásuk alatt megduplázták a munkanélküliséget és a dolgozókat sorozatos adóemelésekkel sújtották. A közszférában dolgozóktól elvettek egy havi bért és a fizetéseket évekre befagyasztották.

A Fidesz kormányzása óta 700 ezerrel többen dolgoznak, és egyre jobban megéri dolgozni, mert a munkából élőket adócsökkentések és béremelések segítik. A minimálbér idén 15%-kal, a szakmunkás minimálbér 25%-kal emelkedik és nő az ápolók, az orvosok, a tanárok, a katonák, a rendőrök, a szociális, a kulturális, a felsőoktatási, a kormányhivatali dolgozók, a postások, vasutasok, vízügyi dolgozók bére. A béremelések és az adócsökkentések jövőre is folytatódnak, a 2018-as költségvetés a munkából élők költségvetése lesz.

Kapcsolódó Cikkek

 • Meredeken nő a rendvédelmi dolgozók fizetése

  Meredeken nő a rendvédelmi dolgozók fizetése

  Átlagosan ötven százalékkal nő a rendvédelmi dolgozók illetménye 2019-ig a 2015 júliusától elindult életpályamodellnek köszönhetően; emellett 2010 és 2017 között csaknem hétezer fővel nőtt a rendőrség hivatásos állománya, miközben a betöltetlen álláshelyek száma mintegy kétezerrel csökkent – írta a Magyar Idők szerdán.

 • Így kutatják át a cellákat a börtönőrök – Fotók!

  Így kutatják át a cellákat a börtönőrök – Fotók!

  – Nincs különbség férfi és nő között a büntetés-végrehajtásban, ha valakinek fontos az elhivatottság, lényegtelen, hogy valaki férfi vagy nő – mondta a 26 éves Marosi Bettina, a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet udvarán.

 • Rekordforgalom a repülőtéren

  Rekordforgalom a repülőtéren

  A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér mindkét termináljában a FINA 2017 színes pólóiba öltözött fiatalok fogadják a budapesti úszó- és vízilabda-világbajnokságra érkezőket.

 • Durva! Tízmilliókat költ bérkommentelőkre a Jobbik

  Durva! Tízmilliókat költ bérkommentelőkre a Jobbik

  Több tízmillió forintért alkalmazott a Jobbik médiafigyelőket, azaz bérkommentelőket annak érdekében, hogy a közösségi oldalakon lejárassák és ellehetetlenítsék azokat, akik bírálják a pártot és annak politikáját – írja a Magyar Idők.