EUR: 316,59 Ft
CHF: 269,27 Ft
2018. május 22., kedd
Júlia, Rita

Belföld

Gyurcsányékat nem érdekelték a dolgozók, csak agyonadóztatták őket

A szocialistákat és Gyurcsányt soha nem érdekelték a dolgozók, csak agyonadóztatták őket – Reagálás Gúr Nándor (MSZP) és Varju László (DK) a dolgozókat érintő nyilatkozatára

A szocialistákat és Gyurcsányt valójában soha nem érdekelte, hogy élnek meg a magyar dolgozók, csak kihasználták és agyonadóztatták őket. Kormányzásuk alatt megduplázták a munkanélküliséget és a dolgozókat sorozatos adóemelésekkel sújtották. A közszférában dolgozóktól elvettek egy havi bért és a fizetéseket évekre befagyasztották.


A Fidesz kormányzása óta 700 ezerrel többen dolgoznak, és egyre jobban megéri dolgozni, mert a munkából élőket adócsökkentések és béremelések segítik. A minimálbér idén 15%-kal, a szakmunkás minimálbér 25%-kal emelkedik és nő az ápolók, az orvosok, a tanárok, a katonák, a rendőrök, a szociális, a kulturális, a felsőoktatási, a kormányhivatali dolgozók, a postások, vasutasok, vízügyi dolgozók bére. A béremelések és az adócsökkentések jövőre is folytatódnak, a 2018-as költségvetés a munkából élők költségvetése lesz.

Kapcsolódó Cikkek