EUR: 311,27 Ft
CHF: 270,43 Ft
2018. február 17., szombat
Donát

Extra

Hajdú még nem mutatta be Esztert a gyerekeinek

Még mindig főként az ismerkedés fázisában van Hajdú Péter és kedvese, Eszter kapcsolata. Egyelőre sem az összeköltözés, sem a nagy találkozás nincs napirenden: a csinos barátnő még nem találkozott Noncsival és Dávidkával.

Három hónapja már, hogy felesége, Sarka Kata után új nő van Hajdú Péter életében, akivel csak pár hete álltak a nyilvánosság elé. A 28 éves Eszterről így már mindenki tud, kivéve a Hajdú gyerekeket, Noncsit és Dávidkát. A producer azonban egyáltalán nem kapkodja el a dolgokat.


– Amikor itt volt az ideje, kiálltunk és megmutattuk magunkat, de ennyi. Nincs újdonság ebben a kapcsolatban, nem történik semmi olyan, ami érdekes lenne. Ugyanaz a helyzet, mint egy hónappal ezelőtt: a gyerekeim még nem ismerik Esztert. Ha majd úgy érzem, hogy itt az ideje, be fogom mutatni őket egymásnak – mondta a Lokálnak a műsorvezető, aki még vár a nagy találkozással, ahogy az összeköltözéssel és a további nagy lépésekkel is.

– Nem tervezgetünk előre, csak élünk a mának. Nem költöztünk össze, és jelenleg sem nősülés, sem baba nincs napirenden nálam. Élem az életem, imádom a gyerekeim, és van egy barátnőm, ennyi. Nem tudom, hogy lesznek-e még gyerekeim, nem tudok még ennyire a jövőről beszélni – szögezte le Hajdú, aki ezzel azt is elárulta, hogy nem zárja ki a családbővítést.


Mielőtt azonban szabad emberként a jövőről és egy esetleges új családról beszélhetne, a producer első körben a házasságát igyekszik hivatalosan is lezárni. A válóper hivatalos időpontja erre a hétre van kitűzve. A kérdés, sikerül-e békében elválniuk. Noha Hajdú Péter zökkenőmentes tárgyalást remél, felesége, Sarka Kata korábban már el-elhintette lapunknak, hogy kicsit borúsabban látja a dolgokat.

– Bár ilyen egyszerű lenne! Peti nyilván tudja, hogy a házassági szerződésünk nem tartalmaz semmit a mai vagyontárgyaink közül. De adja az ég, hogy úgy legyen, ahogy ő mondja, és ne legyen vita az anyagiakon – mondta a Lokálnak a modellből lett üzletasszony, akinek férjével a gyerekek elhelyezése is komoly csata lehet. De öröm az ürömben, hogy a showman már nincs egyedül, amióta Eszter betoppant az életébe, így van, aki támogatja ebben a nem éppen könnyűnek ígérkező válási procedúrában, sőt lapinformációk szerint Kata is új párra talált már.

A producer tagadja, hogy egy harmadik okozta a válást

Dagad a botrány a Kasza Tibi Pénzt vagy éveket! című vetélkedőjében elhangzottak óta, ahol Kata és Kulcsár Edina elárulták: a közös pont az életükben egy titokzatos hölgy, aki Edina exvőlegényével, Mátéval és a producerrel is közelebbi kapcsolatba került. A Bors úgy tudja, a szexi csábító egy harminc év körüli barna szépség.

– Ki hazudja ezeket? A mi házasságunk nem azért ment tönkre, mert én félreléptem volna, és azt sem mondom, hogy a feleségem! Nem működött együtt a kapcsolatunk. Szánalmasak és gyalázatosak ezek a címlapok! – fakadt ki közösségi oldalán Hajdú, akinek élő bejelentkezését válófélben lévő felesége, Sarka Kata is végighallgatta.

 

Fotó: Csudai Sándor

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Összeköltözik a Seven tagjaival Fodor Zsóka

  Összeköltözik a Seven tagjaival Fodor Zsóka

  Visszakapja régi szerepét Fodor Zsóka. A Barátok közt egykori házmestere ismét ebben a karakterben tűnik fel, ezúttal azonban a képernyő helyett az év egyik legnagyobb szuperprodukciójában, az április 12-én az Arénában rendezett Seven koncerten láthatja a közönség.

 • Azonnal meg kellett műteni Lópicit

  Azonnal meg kellett műteni Lópicit

  Úgy tűnik, Szilágyi István kálváriája folytatódik, mióta fia hét hónap után szabadult az előzetesből. Az ország Lópicije megint kórházba került, ugyanis súlyos sérülést szenvedett otthonában.

 • Sarka Kata magasra tette a lécet Hajdúnál

  Sarka Kata magasra tette a lécet Hajdúnál

  Hajdú Péter már másfél éve él külön feleségétől, Sarka Katától. A műsorvezetőt azóta több nővel is szóba hozták, de ő állítja, még mindig szingli, és úgy éli mindennapjait, mint egy húszéves.