EUR: 325,71 Ft
CHF: 279,68 Ft
2018. július 22., vasárnap
Magdolna

Egyéb Miskolc

Hamarosan lábra áll az új stadion

Jó ütemben halad a diósgyőri stadion építése. A vázszerkezet nagy része már elkészült, így nem sokára talpra állhat a 15 ezer fős modern sportlétesítmény Miskolcon.

Az alapozási munkálatok télen sem álltak le, így a tavasz beköszöntével sorra nőttek ki a földből a stadion betonelemei. A tervek szerint 2018 áprilisában elkészül a 15 ezer ülőhellyel rendelkező, multifunkcionális, UEFA IV-es besorolású aréna, ahol rangos nemzetközi mérkőzéseket is rendezhetnek. Az új sportkomplexum az UEFA minden biztonsági és kényelmi előírásainak megfelel majd.

Egyre látványosabb a diósgyőri stadion építése – fotó: Facebook / Lokál

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.