EUR: 323,05 Ft
CHF: 286,81 Ft
2018. december 10., hétfő
Judit

Egyéb Sopron

Handler-divatgála

Huszonnegyedik alkalommal rendezi meg divatgáláját a Soproni Szakképzési Centrum Handler Nándor Szakképző Iskolája a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központban április 14-én. A rendezvény jó alkalom arra, hogy az iskola bemutassa fodrászai, kozmetikusai és női szabói sokoldalú munkáját és magas szintű szakmai képzettségét, valamint felhívja a figyelmet ezekre a szakmákra.

A gála során lesz divat-, fodrász- és kozmetikai bemutató a négy évszak jegyében. A rendezvény megmozgatja az iskola szépészeti ágazatának minden tanulóját. A ruhák nagy része a tanulók tervei alapján készülnek, amelyeket szintén diákok mutatnak be. A ruhákhoz illő frizurákat, sminkeket a fodrász és kozmetikus fiatalok készítik. Ez versenyt is jelent a tanulók számára, amelynek során megmérettetik tudásukat, kreativitásukat és szakmai felkészültségüket.
A programot 13.45-kor Kósa Éva, Handler Nándor Szakképző Iskola igazgatója nyitja meg, majd 14 órától a tematikus projekthez készülnek a frizurák és a sminkek. A divatgála-bemutatót 18 órakor tartják, amikor a közönség a négy évszaknak megfelelően elkészült műveket láthatja. A megnyitón részt vesz Králik Tibor, a Soproni Szakképzési Centrum főigazgatója és Horváth Vilmos, a Soproni Kereskedelmi és Iparkamara elnöke is.


24. Handler Divatgála, április 10., Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központ

Kapcsolódó Cikkek