2019. január 21., hétfő
Ágnes

Egyéb Nyíregyháza

Hangszert a kézbe!

Interaktív zeneoktatási roadshow várta a fiatalokat a közelmúltban a Váci Mihály Kulturális Központban.

Hangszert a kézbe! címmel Nyíregyházára érkezett a nagyszabású programsorozat, amely elsősorban a 6–12. osztályos diákokat célozta meg. Helyben kipróbálható óriási hangszerparkkal, rendhagyó énekórákkal, minikoncertekkel hívta fel a gyerekek, fiatalok és persze szüleik és tanáraik figyelmét a zenélésre, a könnyűzene tanulásának lehetőségeire.

(Fotó: Lokál)

A szakemberek közreműködésével kézbe vehettek és kipróbálhattak több mint száz hangszert és hangtechnikai berendezést. Külön standon ismerkedhettek meg a gitárokkal és basszusgitárokkal, a dobokkal, a billentyűs hangszerekkel, az ének- és elektronikus zenei tartozékokkal, valamint a ministúdiókkal is.

(Fotó: Lokál)

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.