EUR: 323,35 Ft
CHF: 276,21 Ft
2018. július 16., hétfő
Valter

Egyéb Nyíregyháza

Hangszert a kézbe!

Interaktív zeneoktatási roadshow várta a fiatalokat a közelmúltban a Váci Mihály Kulturális Központban.

Hangszert a kézbe! címmel Nyíregyházára érkezett a nagyszabású programsorozat, amely elsősorban a 6–12. osztályos diákokat célozta meg. Helyben kipróbálható óriási hangszerparkkal, rendhagyó énekórákkal, minikoncertekkel hívta fel a gyerekek, fiatalok és persze szüleik és tanáraik figyelmét a zenélésre, a könnyűzene tanulásának lehetőségeire.

(Fotó: Lokál)

A szakemberek közreműködésével kézbe vehettek és kipróbálhattak több mint száz hangszert és hangtechnikai berendezést. Külön standon ismerkedhettek meg a gitárokkal és basszusgitárokkal, a dobokkal, a billentyűs hangszerekkel, az ének- és elektronikus zenei tartozékokkal, valamint a ministúdiókkal is.

(Fotó: Lokál)

Kapcsolódó Cikkek

 • Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

  Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

  Egy év után befejeződött a Ligetsor felújítása. Az útszakaszon a teljes pályaszerkezetet cserélni kellett, az út alatt fekvő hatalmas, közel száz éves víznyomócsővel együtt.

 • Nagy értékek a kiskertekben

  Nagy értékek a kiskertekben

  Gyümölcstermesztés iránt érdeklődőknek tartottak nyílt napot a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ Gyümölcstermesztési Kutatóintézetében, Érden, az Elvira majorban.

 • Két napig szólt az opera Perkupán

  Két napig szólt az opera Perkupán

  Egy elszármazott művész lokálpatriótaként segítette faluját abban, hogy nem mindennapi kulturális eseménnyel hívják fel a figyelmet a településre.