EUR: 348,50 Ft
CHF: 325,68 Ft
2020. május 29., péntek
Magdolna

Extra

Hatalmas bukással indult a háborús dráma

Dito Montiel átélte a rendezők rémálmát, ugyanis a Man Down címre keresztelt, háborús veteránról szóló alkotása durván felsült az angliai díszbemutatón.

A több millió dollárból készült drámára mindössze egy darab jegy kelt el a premier napján, ami annyit jelent, hogy nagyjából két McChicken-menü árát, nyolc dollárt sikerült begyűjtenie. Amerikában valamivel jobban muzsikált a  Shia LaBeouf és Gary Oldman szereplésével is erősített produkció, ám ott sem sikerült megváltania a világot. Ekkora bukás régen volt filmes berkekben.

Kapcsolódó Cikkek

 • A biztonság az első, irány belföld!

  A biztonság az első, irány belföld!

  A koronavírus miatt nehéz helyzetbe kerültek a hazai vendéglátók, szállásadók, de hamar talpra állhatnak, és már a nyáron utolérhetik magukat – mondta a Lokálnak Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója.

 • Rózsika néni jó példát mutat

  Rózsika néni jó példát mutat

  A koronavírus mindannyiunk életét fenekestül felforgatta. Így van ezzel a 72 éves Rózsika néni is, aki példát mutat az időseknek. Betartja a szabályokat, az otthonában is rendszeresen táncol és tornázik.

 • Új munkát kerestek a magyar sztárok

  Új munkát kerestek a magyar sztárok

  A járvány miatt már több, mint két hónapja bezártak a színházak és elhalasztották a koncerteket. Néhány magyar színész és zenész ezért új munkahely után nézett.