EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Egyéb Szeged

Helytálltak

Az év mérkőzésén harcban állt a győzelemért a MOL-Pick Szeged a világ egyik legjobb kézilabdacsapata, a Paris Saint-Germain (PSG) ellen. A BL-negyeddöntő első felvonása gigászi csatát hozott az újszegedi sportcsarnokban, ahol több mint négyezer lelkes szurkoló buzdította a kékeket.

A mieink alaposan megizzasztották a gallok sztáralakulatát, ám a bombameglepetés végül elmaradt, 30-27-re diadalmaskodott a PSG. Joggal zúgott a vastaps, illetve a szép volt, fiúk a találkozó végén! Valóban szép volt, és csak így tovább, csak előre a csodáért a visszavágón, aztán majd a Veszprém ellen a bajnoki aranyért!

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.