EUR: 322,79 Ft
CHF: 285,79 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Extra

Hódi Pamela tanácsaival fogynak az anyukák

Hódi Pamelát megrohamozták a fogyni vágyó édesanyák a Bombanő Projekt csoportban. A modell igazi példakép a nők számára, hiszen a Nagy Duett, modell munkái és gyereknevelés mellett tökéletes testtel rendelkezik. Pamela szívesen válaszol minden érdeklődő kérdéseire, nem sarkall senkit drasztikus életmódváltásra és kínzó diétákra. A programban tízezer nő vett részt eddig, ebből 194-en nyilatkoztak a súlyvesztésükről; összesen 1028 kilogramm súlyt sikerült leadniuk a bombanők tanácsai alapján.

A fogyókúrát a fejben kell elkezdeni. Az első siker az elhatározás, következő a kitartás és mikor megindul lefelé a mérleg nyelve, erőt ad a folytatáshoz. Közös erővel minden könnyebb, és ez igaz a fogyókúrára is. a Bombanő Projekt Facebook csoportban több ezer nő cserél tapasztalatokat edzéssel és diétával kapcsolatban. A program három gyönyörű nője, Hódi Pamela, Pirner Alma és Vámos Erika készségesen válaszol a leendő bombanők kérdéseire. Egy 194 főt számláló felmérés szerint összesen 1028 kilogramm súlyt sikerült leadniuk a résztvevőknek. Hódi Pamela a fiatal édesanyák példaképe lett, mert megmutatta: édesanyaként sem törvényszerű, hogy elhanyagolja magát az ember. Helyes táplálkozással, heti néhány edzéssel tökéletesen vissza lehet nyerni a szülés előtti formát.


– Nagyon sokan megkedveltek a közösségi oldalon található csoportban. A legtöbben arra kíváncsiak milyen kenyérrel lehet kiváltani a fehérlisztből készült pékárukat. El kell, hogy szomorítsak mindenkit: semmilyen kenyeret nem lehet enni. Se rozsosat, se barnát, se semmilyet, ez az első dolog a cukor mellett, amit el kell felejteni, ha tartani szeretnéd az alakodat. A fogyókúra hetven százalékát a táplálkozás teszi ki, táplálkozás, sok zöldséget eszünk, olaj helyett kókuszzsírral főzünk. Ami nagyon fontos, hogy jó és egészséges alapanyagokból kell ételt készíteni – tanácsolta híveinek Pamela, aki szívesen megosztja receptjeit a közösségi oldalon is, amelynek pozitív következménye, hogy átlagosan hat kilótól szabadultak meg a résztvevők. A legtöbb anyuka arra kíváncsi, hogy lehet-e szoptatás alatt fogyasztani az ördögnyelvet tartalmazó shake-et.

– Sokan szerencsés alkatnak gondolnak, pedig az alakomért nekem is sok mindenről le kellett mondanom. Nagyon szeretem a kekszeket, korábban mikor éhes voltam bekaptam néhány darabot és lecsillapodott az étvágyam. Helyettesítő termékként sem találtam semmit, de az édesség utáni vágyamat az ördögnyelves itallal kiválóan legyőzöm, és szoptatásom alatt is ezt ittam. Nyugodt szívvel ajánlani tudom mindenkinek!


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  A Csak show és más semmi szereplője, Köllő Babett hétről hétre megmutatja szexi oldalát a TV2 színpadán. A Feleségek luxuskivitelbenből megismert színésznő természetesen rengeteg bókot kap, ő azonban korántsem elégedett az alakjával.

 • Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea egy bájos és törékeny nő, akit a munkájából fakadóan mégis gyakran láthatunk férfias szerepben. Saját producerirodát vezet, ahol olykor bizony keményen rá kell csapnia az asztalra.

 • Varga Viktor temetésen kezdte

  Varga Viktor temetésen kezdte

  Fest, szobrászkodik, zenél, a napokban viszont idejének nagy részét a próbateremben tölti. Ezúttal nem koncertre, hanem egy színpadi szuperprodukcióra készül Varga Viktor, aki az Álomutazó című mesemusicalben Reklám Marcit alakítja és három dalt is énekel Radics Gigivel közösen.