EUR: 323,29 Ft
CHF: 286,61 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

PR

Hova megyünk lakni?

Beköszöntött a tavasz, a fővárosi ingatlanpiac pedig megélénkült. Az ingatlanfejlesztők nincsenek könnyű helyzetben, ha kínálatukkal el akarják nyerni a vásárlók kegyeit. A Tóparknak, úgy néz ki, ez sikerülni fog.

Néhány éve még az volt az ingatlanfejlesztés íratlan szabálya, hogy a sikeres üzlethez először is egy jó telek kell, aztán nem mindennapi látványtervek, és már el is kezdődhet az ingatlanok előértékesítése. Az idők azonban megváltoztak, ma sokkal inkább a mielőbbi kivitelezésen van a hangsúly, mert az ügyfelek szeretnék látni, hogy a projekt nem csupán papíron létezik.


Nos, a Tópark-projekt már ebben a szellemben épül, sőt, minden jel arra mutat, hogy az év végétől már lakásokat adnak át a Budapesttől mindösszesen 5-10 percre lévő, Törökbálint és Biatorbágy határán megálmodott új városrészben. A húszhektáros területen zajló beruházás az itteni tó miatt joggal kapta a Tópark Be My City fantázianevet.

A beruházó összesen 15 ezer négyzetméternyi lakófunkció kivitelezését végzi. Csendes Balázs, a Tópark Be My City üzletfejlesztési vezetője ennek kapcsán elmondta, hogy az első építési ütemben 350 darab, 30 és 150 négyzetméter közötti lakást adnak át, amelyek többsége a Törökbálinti-tóra, illetve a környező zöld területekre néző panorámás teraszokkal is büszkélkedhet.


Túlzás nélkül állítható, hogy igazi XXI. századi projektről van szó, a fejlesztő ugyanis egy új, belvárosi életformát kíván létrehozni Budapest agglomerációjában. A fejlesztésből a környező útinfrastruktúra sem marad ki, a Tópark – az M0-s lehajtón túl – most már az M1-es autópálya felől is közvetlen autópálya-kapcsolattal rendelkezik.

A beruházás nem áll meg az építkezésnél, hiszen az üzemeltetés is kiemelt cél a projekten belül. Csendes Balázs úgy fogalmazott: „eltökélt szándékuk”, hogy olyan funkciókat teremtsenek, amelyek az itt lakók mindennapos igényeit teljes mértékben kiszolgálják. Lesz tehát élelmiszerbolt, drogéria, bankfiók, éttermek és kávézók, de külön buszjárat is, amely tízperces menetidővel közlekedik majd Kelenföld csomópontig.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek