2017. november 22., szerda
Cecília

Extra

Hullámvasúton ünnepelt Steven Tyler

Disneylandben ünnepelte 69. születésnapját Steven Tyler. Az Aerosmith énekese örökifjú, láthatóan nagyon élvezte a hullámvasutat. Tyler ugyanakkor nem vágyik nyugodt nyugdíjas időszakra, májusban ugyanis világjáró turnéra indul a rockzenekarral.

Magánélete is kiegyensúlyozott, állítólag már el is jegyezte 28 éves szerelmét, Aimee Prestont. Sokan aggódnak, hogy a túlzottan nagy korkülönbség nem tesz jót a kapcsolatuknak, de ők nem foglalkoznak a kritikákkal.

Steven Tyler fotó: Profimedia, Splash

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Antal Nimród: A Viszkis nem ítélkezik senki felett

  Antal Nimród: A Viszkis nem ítélkezik senki felett

  A Viszkis egyetlen oldal mellett sem tűzi ki a zászlót, nem ítélkezik sem Ambrus Attila, sem a rendszerváltás utáni Magyarország viszonyai felett – mondta az MTI-nek Antal Nimród rendező, akinek szerdától látható a mozikban az 1990-es évek leghíresebb magyarországi rablójáról készült akciófilmje.

 • Schobert Norbi beszólt Somának – Videóval!

  Schobert Norbi beszólt Somának – Videóval!

  Pataky Attila élőben bejelentkezett, hogy az UFO-kkal kapcsolatos élményeiről meséljen, Soma Mamagésáról megtudtuk, hogy amióta nemi életet él azóta egyáltalán nem tévézik, Schobert Norbi “csípős” humora sokaknál kiveri majd a biztosítékot – ilyen volt az Appra magyar!

 • Stadler József esküvőjére készült halála előtt

  Stadler József esküvőjére készült halála előtt

  Gyászba borult Akasztó: tegnap hajnalban, a dunaújvárosi kórházban 66 éves korában elhunyt Stadler József.  Az akasztói juhászból lett vállalkozónak rengeteg terve volt, többek között szerette volna elvenni menyasszonyát, de két hete agyvérzést kapott és többé nem ébredt fel.